Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στη συμπεριφορά της και η άνοδος της τηλεθέασης.

0
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού έκανε τα πιο υψηλά της νούμερα και ούτε οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί δεν μπορούσαν να δώσουν μια λογική εξήγηση για την ανοδική της πορεία που όλοι πια έχουν παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό.


Εννοείται ότι η εκπομπή είναι καλύτερη από πέρσι και η ομάδα έχει δέσει περισσότερο, αλλά ίσως η αιτία για την άνοδο που παρουσιάζει το "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" είναι η ίδια η οικοδέσποινά του. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων ετών, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -λένε ότι- έχει πλέον αλλάξει, δεν είναι πλέον το κορίτσι που δημιουργούσε συχνά πυκνά αναστάτωση στον σταθμό, έχοντας την πλήρη στήριξη της Διοίκησης.

Άνθρωποι από το στενό της εργασιακό περιβάλλον, παραδέχονται πως η νεαρή, εκθαμβωτικά όμορφη κατά γενική ομολογία, παρουσιάστρια, όχι έχει απλώς ρίξει τους τόνους της, αλλά είναι και ευχάριστη στη συνεργασία χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, "Φέτος δεν είχε άλλη επιλογή από το να στηριχτεί στα πόδια της" λέει άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί της."Ξέρει ότι αυτή μπορεί και να είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha, αφού λήγει το συμβόλαιό της και ότι κάποιοι θα χαρούν ιδιαίτερα αν αποχωρήσει. Δεν το βάζει όμως κάτω, δείχνει ότι προσπαθεί να αποδείξει πως άξιζε την ευκαιρία που της έδωσαν, έχει καταλάβει ότι έκανε λανθασμένους χειρισμούς στο παρελθόν, είναι πιο ταπεινή, ακούει περισσότερο, δίνει χώρο στους συνεργάτες της και οι τηλεθεατές δείχνουν να της το αναγνωρίζουν".

Αυτό που λένε πως η δημοσιότητα σε υποχρεώνει κάποια στιγμή να πληρώσεις το τίμημα με την προσωπική σου ζωή, φαίνεται ότι επαληθεύεται και στην περίπτωση της Κωνσταντίνας.

Όσο η εκπομπή ανεβαίνει, η ίδια περνάει αρκετές δυσκολίες στη ζωή της, και δεν αναφερόμαστε μόνο στο επεισοδιακό φινάλε της τελευταίας της σχέσης, αλλά και σε άλλα δεδομένα που άλλαξαν πριν λίγο καιρό ξαφνικά και την πλήγωσαν πάρα πολύ.

Προς τιμήν της προτίμησε να μην το χρησιμοποιήσει για να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και αυτό είναι ένα θετικό δείγμα της σταδιακής ωρίμανσής της κόντρα στην αμετροέπεια της τηλεοπτικής της αρχής.

entertv.gr Niko-Polis Blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !