Ένταση στο Πρωινό για την κόντρα Τατσόπουλου-Κονιόρδου

0
H Λυδία Κονιόρδου έγραψε έναν επικήδειο για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, που «έφυγε” από τη ζωή την Τρίτη το πρωί, και το δυσάρεστο γεγονός το ανακοίνωσε η γυναίκα του, Άννα Βαγενά, στο facebook.

O Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Λυδία, διάβασα τον επικήδειό σου για τον Λουκιανό. Στάθηκα ιδιαίτερα στα θερμά σου λόγια για τη στάση του Λουκιανού κατά το δημοψήφισμα του 2015, μια στάση που η κυβέρνησή σου την πήρε και την έριξε στα σκουπίδια την ίδια κιόλα νύχτα του δημοψηφίσματος, πριν καν ξημερώσει.
Λυδία, το περιστατικό που διάλεξες και η στιγμή που διάλεξες για να μας το υπενθυμίσεις, με πείθουν ότι έχεις νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο. Είσαι ηλίθια, κοπέλα μου. Δηλαδή, όχι απλώς ηλίθια. Καρα-ηλίθια. Να σε διδάσκουν στα σχολεία. Προς αποφυγήν»!

Την κόντρα Τατσόπουλου-Κονιόρδου σχολίασαν στο Πρωινό, και δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Κώστα Τσουρό, που είχαν αντίθετες απόψεις. H δε Φαίη δεν πίστευε αυτά που άκουγε και αναφώνησε: " Όλα αυτά σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων...", και όλοι κατέληξαν σε ένα πράγμα: "Ο πολιτισμός δεν χωρά κόμματα"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !