Αθηνά Οικονομάκου: Δεν έχει χρειαστεί ακόμη να ρίξω τα στάνταρντ μου για να είμαι σε μια δουλειά.

Unknown
0
Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που αντικατοπτρίζεται και στα τηλεοπτικά δρώμενα η Αθηνά Οικονομάκου αναγκάστηκε έως τώρα να κάνει κάποιες εκπτώσεις προκειμένου να έχει δουλειά.

«Προσωπικά, δεν έχει χρειαστεί ακόμη να ρίξω τα στάνταρντ μου για να είμαι σε μια δουλειά. Προφανώς σε μια περίοδο τέτοιας μεγάλης κρίσης, στην οποία γίνονται πολύ λίγες δουλειές, αν έχεις ανάγκη βιοπορισμού, θα ρίξεις τα στάνταρντ σου. Εύχομαι να μη, μου συμβεί. Δεν είχα ποτέ προτάσεις που δεν με ενδιέφεραν και δεν αναγκάστηκα ποτέ ως τώρα να κάνω μια δουλειά επειδή απλώς δεν είχα άλλη επιλογή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Μολονότι η ζωή της μπορεί να φαίνεται σε κάποιους ωραία, σε μερικούς εύκολη και σε άλλους ακόμη και συναρπαστική, η αλήθεια είναι ότι έχει πολλή και απαιτητική δουλειά.
«Τα γυρίσματα διαρκούν 10 ώρες τη μέρα. Σε μια εβδομαδιαία σειρά μπορεί να γυρίσεις 4 ή 5 σκηνές τη μέρα. Από την άλλη, σε μια καθημερινή σειρά γυρνάω 10 με 20 σκηνές. Δεν υπάρχει χρόνος να κάνεις πολλές προβεί, επαναλήψεις, να βρεις τον ρόλο, να τον δουλέψεις όπως πρέπει. Συνεπώς, πρέπει να βρίσκεσαι σε τρομερή εγρήγορση, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και για να βγει το γύρισμα όπω5 πρέπει, και για να μην εκτεθείς εσύ. Είναι δύσκολη η συνθήκη, Στις καθημερινές σειρές οι ηθοποιοί δουλεύουμε σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς. Μιλάμε για τρομερές απαιτήσεις γα όλους τους συντελεστεί. Το ευτυχεί είναι ότι έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που δεν φαίνεται σαν καθημερινή σειρά, αλλά σαν εβδομαδιαία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κατόρθωμα», επισημαίνει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !