Η Στεφανία Γκουρνέλου για το ρόλο της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών στη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ

Unknown
0
Στην πρώτη της σκηνή στη μαύρη κωμωδία του ΑΝΤ1 «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» η Στεφανία Γκουρνέλου έπρεπε να βγάλει τα ρούχα της και να γυρίσει μια καυτή σκηνή.

Και αυτό γιατί ο ευρηματικός σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου φαντάστηκε την 26χρονη ηθοποιό στον ρόλο μιας πορνοστάρ που αλλάζει τα σέξι κορμάκια τηε για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του ερωτικού παρτενέρ της , Γιάννη Αθητάκη.

«Υποδύομαι τη Μάντυ που λόγω της κρίσης αναγκάστηκε να παίξει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου - και μάλιστα πολύ χαμηλού budget Αποφάσισαν εκεί από τη γειτονιά να κάνουν παραγωγή τέτοιων ταινιών», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Δίστασε καθόλου να υποδυθεί την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών; «Αρχικά δεν γνώριζα ποιος είναι ο ρόλος. Και δεν με ενδιέφερε να μάθω κιόλας. Γιατί όταν μου είπαν ότι το σενάριο της σειράς το υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου τους είπα: "Ναι! Δεν με νοιάζει τι ρόλο θα κάνω στο σίριαλ, θέλω να συνεργαστώ μαζί του"». Στα μάτια της ηρωίδας της το επάγγελμα της φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Η σειρά μας μεταφέρει στο «τρελό» καλοκαίρι που ζήσαμε με το δημοψήφισμα και καταγράφει με απολαυστικό τρόπο την πόλωση που προκλήθηκε, όπως αποδείχτηκε, χωρίς κανέναν λόγο.

Έτσι, η Μάντυ στα διαλείμματα των γυρισμάτων συζητά για την τύχη της χώρας σε περίπτωση που επικρατούσε το «Ναι» ή το «Όχι».

«Έτσι είναι! Η Μάντυ είναι εξαιρετική επαγγελματίας Βλέπει πολύ σοβαρά το επάγγελμα της. Δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι κακό. Όσο προχωράει η σειρά καταλαβαίνω ότι τελικά η ηρωίδα μου είναι αθώα στο μυαλό. Είναι ένα αγνό κορίτσι ίσως πολύ περισσότερο αθώα από τους "καθωσπρέπει" ήρωες της σειράς», τονίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !