Σταμάτης Μαλέλης:«Ήδη τάραξε τα νερά ο Χατζηνικολάου»

0

Ο Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων κι Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ
,μιλάει,σε συνέντευξή του στο efsyn.gr,τόσο για τον λόγο που άλλαξαν ζώνη στο δελτίο- από απόψε θα μεταδίδεται στις 8-,και για την ελευθερία που έχουν στον Σκάι, όσο και για την έλευση Χατζηνικολάου...

Τι σας οδήγησε στην απόφαση να μεταφέρετε το δελτίο στις 20.00, ενώ τα τελευταία χρόνια στις 21.00 έδειχνε να προσελκύει όλο και μεγαλύτερο κοινό; 

Πράγματι το δελτίο στις 21.00 τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει σημαντική άνοδο και φέτος είναι στην κορύφωσή του, έχει ιστορικά το πιο υψηλό νούμερο. Η αλλαγή γίνεται γιατί ο ΣΚΑΪ θέλει να διευρύνει τον χώρο ψυχαγωγίας του. Έχει αγοράσει σημαντικά σόου: «Survivor», «X Factor», «Voice» και αυτά πρέπει να ξεκινάνε στις 21.00. Ο μοναδικός πόρος του ΣΚΑΪ είναι η διαφήμιση και από τη στιγμή που τα επέλεξε έπρεπε να τους δώσει περισσότερο χώρο. Δεν μπορεί να έχεις αυτά τα προϊόντα και να ξεκινάς στις 22.00, 22.30. 

Θα υπάρξουν αλλαγές και στη δομή του; 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του δελτίου θα είναι τα ίδια. Είναι, όμως, άλλο το κοινό στις 20.00. Είναι μια ζώνη θα έλεγα πιο… σκληρή. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι πιο πολλά θέματα, με «γωνίες», πιο γρήγορο δελτίο, αλλά ουσιαστικά τη φόρμα του δεν θα την πειράξουμε.  

Η επάνοδος του Νίκου Χατζηνικολάου στις ειδήσεις αλλάζει το τοπίο; 

Σαφέστατα. Είναι ένας ικανότατος νιουσκάστερ δημοσιογράφος, ήδη τάραξε τα νερά, τις δύο πρώτες εβδομάδες έχει πρώτο δελτίο ειδήσεων και όλο αυτό δημιουργεί κλυδωνισμούς και πρέπει να το προσέξουμε.  

Πού θα επικεντρωθείτε; 

Πιστεύω ότι το δελτίο του ΣΚΑΪ πρέπει να βασιστεί στα βασικά του όπλα, που είναι το πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ. Δεν πρέπει και δεν θα μπούμε ιδιαίτερα σε κοινωνικά θέματα, που δεν είναι το δυνατό μας στοιχείο και υπάρχουν άλλα κανάλια που το κάνουν καλύτερα. Εμείς θα παίξουμε με πολιτικό παρασκήνιο, διεισδυτικά πολιτικά ρεπορτάζ, με άποψη, αποκλειστικότητες, αποκαλύψεις στο δικό μας στιλ. 

Δεν πιστεύετε ότι κάποιες στιγμές «μπατάρετε» στο δελτίο; 

Θεωρώ ότι έχουμε ισορροπήσει πάρα πολύ. Ο ΣΚΑΪ είναι φιλελεύθερος σταθμός. Και ο Γιάννης Αλαφούζος το έχει πει και στη Βουλή, πιστεύουμε σε αυτές τις αξίες, πιστεύουμε ότι ο πλουραλισμός προέρχεται από τα πολλά μέσα. Δεν νομίζω ότι κάνουμε υπερβολές, δηλαδή και τώρα με το αεροπλάνο και τον Πρωθυπουργό το πήγαμε πιο χαλαρά, δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε όξυνση. Ήδη με τον καιρό έχουμε… απαλύνει την κριτική μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !