Απρόσμενες και δύσκολες στιγμές στα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»

0
Ο Παύλος συγκινεί την Ελισάβετ και την Αλίκη, με την πρόθεσή του να υιοθετήσει την Ελισάβετ.Οι ελεύθερες μέρες του Στέργιου τελειώνουν καθώς η αστυνομία πάει στο σπίτι του..  Στο μεταξύ, η Αγάπη απομακρύνεται ακόμα πιο πολύ από τον Φίλιππο και έρχεται πολύ κοντά με τον Ορέστη
   Έρωτας, συγκινήσεις, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές για τους ήρωες μας αυτή τη βδομάδα, στα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», από Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου ως και Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 17.45, στον ΑΝΤ1!


 Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017
102ο επεισόδιο
Ο Παύλος συγκινεί την Ελισάβετ και την Αλίκη, με την πρόθεσή του να υιοθετήσει την Ελισάβετ. Συγχρόνως ο Φίλιππος, έχοντας τρανταχτά στοιχεία, καταθέτει στον αστυνόμο τις υποψίες του, πως ο Στέργιος προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος βάζει σε εφαρμογή το πιο σατανικό του σχέδιο, εναντίον του Φίλιππου. Εν τω μεταξύ η Άννα και ο Ορέστης δέχονται ένα τηλεφώνημα από το γραφείο για τις υιοθεσίες, που τους αναστατώνει. Παράλληλα ο Φίλιππος και η Αγάπη έρχονται σε άλλη μια αντιπαράθεση, προκαλώντας ένα ακόμα ρήγμα στη σχέση τους. Το βράδυ η αιφνίδια επίσκεψη του Αλέξανδρου την ώρα του δείπνου στο σπίτι του Παύλου, ταράζει τη Λαμπρινή. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο κίνδυνο.


  Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017
103o επεισόδιο
  Ο Φίλιππος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου μπαίνει στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης δέχεται έναν εξωφρενικό εκβιασμό από την πρώην σύζυγό του. Παράλληλα ο Αλέξανδρος κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει τη Λαμπρινή. Εν τω      μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από τις δολιοφθορές του Στέργιου, φέρνουν στο φως την αλήθεια. Συγχρόνως η Άννα κι Ορέστης αντιμετωπίζουν εμπόδια για την υιοθεσία της Μαντώς, ενώ η υιοθεσία της Ελισάβετ βρίσκεται προ των πυλών, πράγμα που της   δίνει φτερά. Λίγο αργότερα μια αποτρόπαιη αποκάλυψη της αστυνομίας για τον Στέργιο, συγκλονίζει τον Παύλο.


Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017
104o επεισόδιο
Ο Παύλος μαθαίνει τα πάντα για τον Στέργιο και αποφασίζει να “τελειώνει” μαζί του. Η Ελισάβετ πάει σε κινέζικο εστιατόριο με τον Ορέστη και δείχνει για άλλη μια φορά πόσο δεν έχει σχέση με την “καλή κοινωνία”. Στο μεταξύ, η Αγάπη ορμάει στο σπίτι του Φίλιππου και του ζητάει εξηγήσεις, αλλά αυτός της ξεκαθαρίζει τη θέση του.Η Αφροδίτη λέει στην Μάρθα κάτι για τον Χρήστο και την καταρρακώνει. Ο Ορέστης ζητάει κάτι από τον Παύλο που τον αφήνει άφωνο.. Η Άννα πέφτει πάνω σε ένα εμπόδιο με την υιοθεσία που δεν το περίμενε ποτέ! Ο Φίλιππος ζητάει από την Φραντζέσκα να πάνε για φαγητό οι δυο τους με καθαρά ερωτική πρόθεση.. Ο Γιώργος πηγαίνει χαρτί γιατρού στη Λίτσα που αποδεικνύει ότι είναι στείρος. Οι ελεύθερες μέρες του Στέργιου τελειώνουν καθώς η αστυνομία πάει στο σπίτι του..


Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017
105o επεισόδιο
Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Στέργιο. Οι ανατροπές στη ζωή της Αγάπης θα είναι ραγδαίες. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος αποφασίζει να βγει ραντεβού με τη Φραντζέσκα, παρ’ όλο που κι ο ίδιος γνωρίζει μέσα του, ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι σημαντικό. Η Σίλα προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να κλείσει μια μεγάλη δουλειά που θα την χαλαρώσει οικονομικά, κι ενώ είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Ταυτόχρονα η Αγάπη επιβεβαιώνει στην Αρετή ότι δεν σκόπευε ποτέ να τα ξαναβρεί με τον Στέργιο. Ο Νικόλας λέει στην Λένια, ότι ο πατέρας της δεν είναι ταξίδι, αλλά στη φυλακή κι αυτή η αποκάλυψη  δημιουργεί έντονη ταραχή στη μικρή, ενώ η Αγάπη πάει στο σπίτι του Ορέστη με καθαρά ερωτικές προθέσεις.


Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017
106o επεισόδιο
Η φυλάκιση του Στέργιου επηρεάζει τις ισορροπίες, αλλά δεν καταφέρνει να μειώσει τη χαρά και την συγκίνηση που φέρνει στην οικογένεια Ταξοπούλου και τους φίλους της η υιοθεσία της Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή η Αγάπη απομακρύνεται ακόμα πιο πολύ από τον Φίλιππο και έρχεται πολύ κοντά με τον Ορέστη. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης αντιδρά στις πιέσεις της Αφροδίτης για να κάνουν οικογένεια και της δηλώνει πως είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος συναντά  την Φραντζέσκα σ’ ένα μπαρ. Συμπτωματικά εκεί βρίσκεται ο Ορέστης, που τους βλέπει μαζί και το παρεξηγεί. Παράλληλα η Ελισάβετ επισκέπτεται την Αγάπη και την ενημερώνει πως τώρα πια μοιράζονται το ίδιο επίθετο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !