Πώς υποδέχονται την Τατιάνα στην Κούλντογκ;

0
Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως και Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 70  – 73 (Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017)


Η Μαριλένα κι ο Ανδρέας αναζητούν τη Λυδία παράλληλα, κρυφά ο ένας από τον άλλον και θα είναι αγώνας δρόμου το ποιος θα την εντοπίσει πρώτος. Το Αλλοδαπών κάνει επίσκεψη στο σπίτι της Μαριλένας, όπου βρίσκεται η Τότα. Ο Γιώργος θα πρέπει να διαλέξει αν θα αντιμετωπίσει τη μητέρα του αποκαλύπτοντας τον γάμο με τη Σεσίλια ή θα το κρύψει με αποτέλεσμα η γυναίκα του να απελαθεί απ’ τη χώρα. Η Γκέλυ υποψιάζεται τον Ηρακλή και την Αλίκη και η Τατιάνα δημιουργεί μια καινούργια ταυτότητα και επιστρέφει στην Κούλντογκ ως Αθανασία Μπενάκη. Όλη η παρέα έχει μαζευτεί για να την πειράξει, με απρόσμενα αποτελέσματα.
Η Κρίστη ανησυχεί για την ύπαρξη της Τάρας στην ζωή του Φραγκίσκου κι ο Στάθης ενοχλείται από την επιμονή του Αλέξανδρου να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του γιου του. Η Γκελυ αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος ήταν ο αρχικός παραλήπτης της ανθοδέσμης με την βοήθεια του Αλέξανδρου, ενώ η Τότα «διαβάζει» το φλιτζάνι της Γκέλυς στον Ισίδωρο και την Ντίνα. Ο  Φρίντομ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αμερική, αλλά τον διακόπτει μια επίσκεψη της Σεσίλιας. Τέλος, ο Ανδρέας κι ο Φρίντομ εντοπίζουν μια φίλη της Λυδίας, ενώ η Τάρα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει την έρευνα τους με τη Μαριλένα για τη Λυδία.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα πιστεύουν ότι η εμφάνιση της Λυδίας δεν αποτελεί σύμπτωση και αναζητούν πληροφορίες. Η Γκέλυ αναζητά τον Αλέξανδρο για να του ζητήσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες, την ίδια ώρα που  ο Νικόλας της ζητάει να τους αποδεσμεύσει από τα βιντεάκια της Κούλντογκ.
Η Μαριλένα παλεύει για να μην πάει ο Ανδρέας να συναντήσει την Λυδία. Ο Αλέξανδρος κρατάει αποστάσεις από την Γκέλυ υπό την αυστηρή επιτήρηση της Αλίκης και η Κρίστη με την Τατιάνα αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκατοίκησης με αφορμή τον Φραγκίσκο. Ο Ανδρέας συναντάει τον Νικόλα και ο Στάθης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Λυδία τον κρατάει μακριά από το παιδί του, ενώ οι προσπάθειες του να ανοίξει τον φάκελο με τα αρχεία του Αριστείδη συνεχίζονται. Η Γκέλυ υποψιάζεται ότι ο Ηρακλής και η Αλίκη κάτι κρύβουν, η Ντίνα αποφασίζει να βάλει στην θέση της την Αλίκη και ο Ανδρέας αποκαλύπτει μία λεπτομέρεια για την ημέρα της έκρηξης στην Μαριλένα.

Η Μαριλένα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Ανδρέα στο οικογενειακό δείπνο με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας βάζει στη γωνία τη Λυδία για να μάθει αν έχει κάποια σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ο Αρης τηλεφωνεί στην Μπέτυ για να την καλέσει στο οικογενειακό δείπνο, όμως εκείνη έχει περίεργη συμπεριφορά. Η Τάρα συμβουλεύει τον Φραγκίσκο να μη δείξει πόσο γουστάρει την Κρίστη για να υπάρχει μυστήριο, ενώ η Τατιάνα δίνει στην Κρίστη ακριβώς την ίδια συμβουλή. Η Γκέλυ επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο σπίτι της Μαριλένας για να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους, ενώ η Σεσίλια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια ζωή της. Ένα μυστικό απ’ το παρελθόν της Μπέτυς κινδυνεύει να διαλύσει την σχέση της με τον Αρη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !