Ticker

10/recent/ticker-posts

Διάσημος φίλος του Παντελή Παντελίδη ρωτούσε πού θα βρίσκονται οι κάμερες για να υπάρχουν πλάνα του

Προχθες Κυριακή 12/02, σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη , που έφυγε τόσο άδικα πέρσι στις 18 του Φεβρουαρίου.

Πολλοί γνωστοί και όχι τίμησαν τη μνήμη του τραγουδιστή στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ο αδερφός του Τριαντάφυλλος μάλιστα, είχε κάνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του λαϊκού ερμηνευτή.

Ανάμεσα στους επώνυμους όμως υπήρξε μία παρουσία που ξεχώρισε. Σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε το ενδιαφέρον και σίγουρα θα συζητηθεί.

«Υπάρχει περιστατικό όπου επώνυμος-επώνυμη, δεν θέλω να πω όνομα, ρωτούσε αν θα πάνε οι κάμερες στο νεκροταφείο για να φύγει από το μνημόσυνο, να πάει στο νεκροταφείο και να υπάρχουν πλάνα του», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια