Η «φωνή» του DANCING WITH THE STARS,στο LUCKY ROOM του Λιάγκα...

0

Μας έχει συστηθεί ως τραγουδιστής τη δεκαετία του '90 και το κομμάτι του, «Χίλια μέτρησα φεγγάρια», τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Φυσικά, δεν ήταν η μόνη επιτυχία του Άρη Σαμολαδά, αφού συνεργάστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο ντουέτο, «Απ' τους δυο μας κανείς», το οποίο έγινε τότε σουξέ. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε για εκείνον είναι ότι μας έχει συντροφεύσει ως εκφωνητής σε πολλά από τα επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Φέτος είναι η «φωνή» στο «Lucky room», το οποίο παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίο, όμως, δεν έχει συναντήσει ποτέ στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού. Όχι γιατί έχουν διαφορές,απλά, όπως μας εξηγεί: «Δεν είμαστε μαζί στο γύρισμα. Εγώ μπαίνω στο booth και κάνω την εκφώνηση μετά την εγγραφή του επεισοδίου. Ωστόσο, όταν βλέπω τα επεισόδια, έχω την ίδια αγωνία με τους παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην τύχη και στις γνώσεις. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια παραγωγή που δίνει χρηματικό έπαθλο, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση».


Ο Άρης Σαμολαδάς τονίζει ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ενέχει υπόσχεση κέρδους έχει μεγάλη συμμετοχή κοινού και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου».

 Ο εκφωνητής έχει βρεθεί πίσω από το μικρόφωνο σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι «Dancing with the stars» και «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ», ενώ έχει εκφωνήσει τα τρέιλερ των εκπομπών του National Geographic που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα, του ΟTE TV καθώς και όλα εκείνα των καναλιών Fox και Fox life που παίζονται στο εξωτερικό.

Οι αγαπημένες του παρουσιάστριες με τις οποίες είχε γνωριστεί στο «Dancing» είναι η Δούκισσα Νομικού και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Για τη δουλειά του αυτό που έχει να πει είναι: «Την αγαπώ. Είμαι από τους παλαιότερους εκφωνητές εδώ και 22 χρόνια. Σταμάτησα για ένα διάστημα, καθώς δεν μπορούσα να τη συνδυάσω με το τραγούδι. Επέστρεψα στις εκφωνήσεις το 2003 κι έκτοτε είμαι σε αυτό τον χώρο εργασίας».

Στην Τεριάννα Παππά-espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !