Επεισοδιακός αρραβώνας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην παρέα των «Συμμαθητών» επιστρέφει η Τατιάνα ως Αθανασία Μπενάκη γιατί έχει κάνει κάτι συγκλονιστικό και δεν μπορεί πια να χρησιμοποιεί το όνομά της. Δεν θέλει να μάθει κανείς ότι έχει έρθει στην Ελλάδα όμως ο γυρισμός της γίνεται λίγο πριν τον αρραβώνα της Μαριλένας και του Αντρέα. Η Μαριλένα φτάνει στο σημείο να την υποπτεύεται και να πιστεύει ότι εκείνη κρύβεται πίσω από τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται.

Την ώρα που ο Φραγκίσκος προσπαθεί να πει περισσότερα πράγματα στην Κρίστη για το ατύχημα των γονιών του Φριντομ, εισβάλλουν στο γραφείο του η Ντίνα με την Γκέλυ. Η Ντίνα θέλει να γνωρίσει στην κόρη της τον Φραγκίσκο καθώς τον βρίσκει ιδιαίτερα συμπαθητικό. Η Κρίστη αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τα αισθήματα της για τον Φραγκίσκο δεν είναι μόνο φιλικά. Υστερα από πολλά εμπόδια που προκύπτουν τελικά, η Κρίστη και ο Φραγκίσκος καταφέρνουν να βρεθούν μόνοι έτσι ώστε να μπορέσει ο Φραγκίσκος να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει με το δείγμα αίματος που είχε πάρει από τον Φρίντομ στην πρώτη εξέταση.

Η Μαριλένα με την Τάρα προσπαθούν να μάθουν ποια είναι η γυναίκα της φωτογραφίας. Η Μαριλένα αναρωτιέται αν ο Αντρέας γνωρίζει αυτήν τη γυναίκα. Από την πρώτη στιγμή που είδε τη φωτογραφία είχε ένα άσχημο προαίσθημα και φοβάται ότι ο Αντρέας συνδεόταν μαζί της ερωτικά. Ο Αλέξανδρος βοηθά τη μητέρα του στην προσπάθεια της να πείσει τον Στάθη, τον τεχνικό υπολογιστών που προσλήφθηκε στην Κούλντογκ στη θέση του Ζήση, να πάρουν το αρχείο που χρειάζονται από τον υπολογιστή του Αριστείδη. Προσπαθούν να βρουν το αδύνατό του σημείο ενώ η Αλίκη λέει στον γιο της να γίνουν φίλοι για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η Γκέλυ αποφεύγει τον Αλέξανδρο και συναντιούνται ξανά στον αρραβώνα της Μαριλένας και του Αντρέα. Ο αρραβώνας του ζευγαριού προμηνύεται επεισοδιακός και μέχρι την τελευταία στιγμή βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού». Υπάρχουν εξωτερικά εμπόδια, το μεγαλύτερο είναι η Αλίκη η οποία κάνει ότι μπορεί για να τον σταματήσει. Επιστρατεύει μάλιστα και την Κρίστη. Της προτείνει να κάνει μαζί με τον Αντρέα μια ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία θα είναι χορηγός η Κούλντογκ, με θέμα το σκυλί. Στόχος της όμως είναι να ζηλέψει η Μαριλένα. Η ίδια ελπίζει να ξυπνήσει ανάμεσά τους μια φλόγα και όχι μόνο να σταματήσει τον αρραβώνα αλλά με αυτόν τον τρόπο να αφήσει ήσυχο και τον Ηρακλή.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΟΜ;
Η ανάλυση του δείγματος σε συνδυασμό με στοιχεία από το ατύχημα των γονιών του Φρίντομ θα φέρει στην επιφάνεια αλήθειες που αλλάζουν τη ζωή του για πάντα. Το σημαντικό θέμα αναγκάζει την Κρίστη να ζητήσει τη βοήθεια του Αντρέα λίγο πριν από τον αρραβώνα.

tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !