Ριζική αλλαγή στρατηγικής στον ΑΝΤ1 εν όψει του νέου Δελτίου...

0

Με αυστηρή και σφιχτή σκαλέτα, βομβαρδισμό ειδήσεων και με συνεντεύξεις προσώπων της επικαιρότητας,περιγράφεται το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου και θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου.
Με άλλα λόγια το νέο δελτίο χτίζεται στη λογική να μεταδίδει όσες περισσότερες ειδήσεις χωρούν στην προκαθορισμένη διάρκειά του,σύντομες και κοφτές… αποκλείοντας θέματα που στην καθομιλουμένη αποκαλούνται «ρουσφέτια» ή δημοσιοσχετίστικα,ενώ όπου είναι απαραίτητο θα εμφανίζονται και οι δημοσιογράφοι που τα υπογράφουν.

Επι πλέον, σε επίπεδο προφίλ το νέο δελτίο θα έχει δυναμικό και παρεμβατικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα, σε μια προσπάθεια να διαμορφώνει ατζέντα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πρώτες ημέρες θα αποκαλύψουν τη δυναμική του, όχι όμως και το πού θα κάτσει η μπίλια της τηλεθέασης. Για αυτό θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας… και πιθανότατα να μεσολαβήσουν αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την προσπάθεια.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει το ελεύθερο να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις όπου διαπιστώνει προβλήματα,ενώ από τη διοίκηση του καναλιού ξεκαθαρίζεται ότι στόχος πλέον του νέου δελτίου είναι η πρωτιά στο σύνολο του κ+οινού και όχι στα νεανικά κοινά, αλλάζοντας τη στρατηγική των τελευταίων χρόνων που ενδιαφέρονταν μόνο για το δυναμικό κοινό 15-44.

Πάντως, ανεξάρτητα από την αλλαγή στόχευσης που αναμφισβήτητα βοηθάει την προσπάθεια του Νίκου Χατζηνικολάου,η μάχη με το δελτίο ειδήσεων του ALPHA θα είναι δύσκολη, διότι το κοινό του εμφανίζεται συμπαγές που δεν κάνει εύκολα ζάπινγκ και επι πλέον εθισμένο σε ένα μοντέλο ειδήσεων με περισσότερες αναφορές στην κοινωνία, παρά στην πολιτική. Ωστόσο, η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου από μόνη της είναι ικανή – αποδεδειγμένα-  να προσελκύσει νέους τηλεθεατές ενώ αστάθμητοι παράγοντες όπως είναι η καθυστέρηση να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά και γενικότερες πολιτικές αναταράξεις, ενδέχεται να αποδειχθούν σύμμαχοι του νέου δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1… αφού μια αύξηση του ενδιαφέροντος των πολιτών για τα πολιτικά πράγματα, αυτονόητα θα ευνοήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου και το νέο δελτίο του καναλιού!

Πηγή: enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !