Η Μπέττυ Μαγγίρα σήμερα στο TRACTION...

0

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, η πολυτάλαντη, Μπέττυ Μαγγίρα, διάλεξε από έναν στόλο Peugeot 3008, εκείνο που της έκανε το πιο διακριτικό φλερτ στο «Traction», σήμερα, Κυριακή,  18 Δεκεμβρίου, στις 16.00.

Στη διάρκεια της παρουσίασης ξεναγήθηκε από τον Κώστα Στεφανή στο εντυπωσιακό i-Cockpit 2ης γενιάς ενώ γνώρισε και το νέο εξελιγμένο σύστημα Grip Control, που επιτρέπει στο 3008 να κινείται ευκολότερα σε όλες τις συνθήκες!

Τα θέματα της εκπομπής:

Opel On Star:  Το Opel On Star αποτελεί τον προσωπικό σύμβουλο συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης που συνοδεύει τα μοντέλα της Opel, και περιλαμβάνει πολλές υπηρεσίες, όπως τη ζωντανή σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο για πληροφορίες, την αυτόματη απόκριση σε περίπτωση ατυχήματος κ.α. .

Skoda SuperB: Η ναυαρχίδα της Skoda, το SuperB, συνεχίζει την αξιόλογη πορεία του στην αγορά, και, σε μια παρουσίαση με DNA Traction, η εκπομπή το παρουσιάζει όπως του αρμόζει. Με τον μπάτλερ, και τη σοφερίνα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αξιότιμο κύριο Ιδιοκτήτη...

Ford Ecosport: Το Ecosport είναι το μικρό SUV της Ford, που εξασφαλίζει ευέλικτες μετακινήσεις εντός πόλης, άνεση εκτός πόλης και φιλικότητα προς το περιβάλλον χάρη στα μόλις 1000 κ.εκ. του κινητήρα του!

Οδηγούμε με Υπευθυνότητα 
Το Traction και ο Κώστας Στεφανής συνεχίζουν τη μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σοβαρότητας, ενότητα Οδικής Ασφάλειας, αναλύοντας παραμέτρους που ίσως να μην είχαμε υπ' όψιν μας...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !