Σε ανόητους, ατάλαντους και αγράμματους θα παραμείνω αντιπαθής

Unknown
0

"Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους αρλουμπολάγνους" σημειώνει σε συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός και προσθέτει: "Δεν μου αρέσει καθόλου η μετριότητα" (vid)


Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρει σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη πως δεν σκοπεύει να γίνει αρεστός σε ατάλαντους και αγράμματους. "Όπως ξέρετε εγώ δεν μασάω και τα λόγια μου. Έχω εργαστεί πάρα πολύ, έχω κάνει τα πάντα μόνος μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, το υπερασπίζομαι και επειδή δεν χρωστάω δεν μπορεί να μου το πάρει και κανείς" ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στο Makedonia TV.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε πως δεν τον ενοχλεί η αρνητική κριτική. "Τώρα που ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και ο καθένας λέει ότι του κατέβει, αυτό δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Έχουν την ψευδαίσθηση οι άνθρωποι πως αν πουν κάτι θα μετρήσει" σημειώνει.

"Η Ελλάδα κάνει τους κομπιναδόρους φίρμες, τους ανθρώπους που εργάζονται πολύ δεν κάνει. Αυτό είναι ένα ελάττωμα, αλλά είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους πολυλογάδες, τους αρλουμπολάγνους. Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι πάρα πολύ σημαντικοί, οι οποίοι είναι πιο αθόρυβοι" αναφέρει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει κατά καιρούς αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει πως η κρίση συνέβαλε ώστε να καθαρίσουν τα σκουπίδια από την τηλεόραση. Παρόλα αυτά σήμερα σημειώνει: "Στον πολύ κόσμο είμαι αρεστός, σε ορισμένους ανόητους όχι και θα επιμείνω και θα παραμείνω πιο αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μιλώ για πολύ συγκεκριμένους ανόητους, ατάλαντους, αγράμματους και θα έλεγα ότι έχουν εισπράξει πιο πολύ απ' ότι θα έπρεπε".

"Υπάρχει μια τεράστια ευθύνη στο τι παρουσιάζουμε στο γυαλί. Όταν βγαίνει κανείς στην τηλεόραση, στις 21.00, στις 20.00 που βγαίνω εγώ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Να βγαίνει ο καθένας μόνο για να πουλήσει τη μούρη του, να πει πέντε σαχλαμάρες για να γίνει δήθεν όνομα και φίρμα, να η κατάντια μας τώρα" συμπληρώνει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !