Με τα Όσκαρ της βιομηχανίας πορνό φλερτάρει ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Ο Έλληνας σκηνοθέτης και παραγωγός ερωτικών ταινιών φιγουράρει και φέτος στα βραβεία AVN Awards 2017, τα κινηματογραφικά βραβεία των Sex Porn Films, με έξι υποψηφιότητες.
Η τελετή θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου στο «Nominees Hotel» ,στο Λας Βέγκας. Ανάμεσα στα 20.000 άτομα που συμμετέχουν στη βιομηχανία του πορνό ο Έλληνας σκηνοθέτης είναι προτεινόμενος σε έξι κατηγορίες, κοντράροντας αμερικανούς δημιουργούς πορνό ,όπως αναφέρει η Espresso.
O κ. Σειρηνάκης διεκδικεί Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη για την ταινία «Η Άρτεμις σε swinger party» και καλύτερης ταινίας για το «Η Άρτεμις σε swinger party», «Ο Δράκος και η 19χρονη Στέλλα», Όσκαρ καλύτερης σειράς για το «Sirina Sex School - Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Sirina», καλύτερης ερωτικής σκηνής για το «Η Άρτεμις σε swinger party» και βραβείο καλύτερης περφόρμερ της χρονιάς με υποψήφια την Amirah Adara.


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com