Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #10

0

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, σήμερα και είναι ώρα για ένα διαφορετικό Τηλεβαρόμετρο! 

Μια και την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, εμείς εδώ στο TV Nea έχουμε γενέθλια, όπως συμβαίνει σε κάθε γενέθλια,λέω να κάνουμε έναν απολογισμό.

Τέλη Νοεμβρίου, λοιπόν, και είναι μια καλή στιγμή για να κάνουμε ένα μίνι απολογισμό στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε. 

Πάμε να δούμε ποια πέντε τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα περνάνε τη βάση και ποια μένουν μετεξεταστέα. 

 Δίνουμε Θετική Ψήφο : 

 5 Στο Πρωινό. Ρίσκο το φετινό τόσο για τον ΑΝΤ1 όσο και για τη Φαίη Σκορδά που όπως δείχνουν έως τώρα τα πράγματα,καλά έκαναν και το πήραν. Μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες , πάνελ που απαρτίζεται κυρίως από δημοσιογράφους αλλά και η ίδια η Φαίη που μας αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την εκπομπή πετυχημένη. 


4. Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια που πήρε και αυτή το ρίσκο να παρουσιάσει την πολύ πρωινή ζώνη του Ε, είναι στις θετικές εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Μπορεί η εκπομπή να ζορίζεται ακόμα σε μια φουλαρισμένη ζώνη, ωστόσο, η ίδια η Καινούργιου με τη βοήθεια του πολύ ικανού Θέμη Μάλλη παρουσιάζει φέτος έναν διαφορετικό, καλύτερο εαυτό.


 3. Οι Συμμαθητές. Για να είμαστε δίκαιοι, στην prime time της φετινής σεζόν (από τις 9 και μετά) τόσο στον Alpha όσο και στον ΑΝΤ1 υπάρχουν προσεγμένες σειρές. Ωστόσο, μια από αυτές ξεχωρίζει και δεν είναι άλλη από τους "Συμμαθητές". Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 είναι γυρισμένη σαν εβδομαδιαία, και μάλιστα των καλών εποχών , έχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών αλλά και ένα δυνατό κωμικό σενάριο που έχει πολλά να πει. Να γιατί την αγαπάμε και την ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες.


 2. Αλήθειες με τη Ζήνα. Γιατί είναι η πιο πετυχημένη εκπομπή του Star. Για την ίδια την Ζήνα Κουτσελίνη έχουμε γράψει ότι φέτος έχει εξελιχθεί ως παρουσιάστρια, και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία της πίσω από τις κάμερες ,χειρίζεται άψογα κάθε θέμα. Δυνατά θέματα αλλά και ένα κόνσεπτ που ενώ είχαμε συνηθίσει πιο αργά το απόγευμα, φαίνεται πως ταιριάζει μια χαρά στην ώρα, είναι τα θετικά αυτής της εκπομπής του Star.


 1. Στον Γιώργο Παπαδάκη. Γιατί είναι σαρωτικός. Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο να έχεις την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών για 27 ολόκληρα χρόνια. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν την επιτυχία του Γιώργου Παπαδάκη και του "Καλημέρα Ελλάδα" , λίγοι, όμως, αγαπούν την τηλεόραση και δουλεύουν σκληρά γι' αυτήν όσο ο δημοσιογράφος.

 Δίνουμε Αρνητική Ψήφο: 


-5 The Voice : Και ενώ στον ΣΚΑΪ μάς είχαν αποδείξει με το X-Factor ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα μεγάλα σόου , ήρθαν οι απαιτήσεις των Τούρκων παραγωγών να κάνουν ένα πραγματικά πιο ενδιαφέρον προϊόν όπως το The Voice, πιο "κακό" απ ' ο, τι περιμέναμε να δούμε. Ένα αρκετά στημένο πρόγραμμα που μοιάζει σαν μια καλή κόπια κάποιού άλλου The Voice από το εξωτερικό. Λάθος επιλογή κριτών , παρουσιαστή αλλά και ροής, είναι μερικά από τα αρνητικά που βρίσκουμε στον 3ο κύκλο του σόου.


 -4 Τα 5 Κλειδιά. Τελικά φάνηκε πως η απόφαση του ΑΝΤ1 να τοποθετήσει τη σειρά στις 4 το μεσημέρι,δεν ήταν μάλλον η καλύτερη , η αλλαγή δεν βοήθησε και για να λέμε την αλήθεια δεν φταίει ο σταθμός. Η ίδια η σειρά ήταν πολύ κάτω από τις προσδοκίες όλων μας, και δυστυχώς κάνουν τη σειρά να μετακομίζει. Τους (πολλούς) λόγους που η σειρά δεν μας ...έπεισε τους αναφέραμε ξανά σε προηγούμενο Τηλεβαρόμετρο, και ελπίζουμε να γίνουν μάθημα για τους επόμενους. 


 -3 Ξαναδέστε τους. Όταν μια εκπομπή κάνει επιτυχία και αποφασίζεις πως έχει κλείσει ο κύκλος της δεν είναι και η πιο σοφή απόφαση να τον ανοίξεις ξανά. 2 χρόνια μετά σε μια τηλεόραση που προσπαθεί να εξελιχθεί , δυο άνθρωποι που δεν κατάφεραν να εξελιχθούν ,προσπαθούν να ξανα κάνουν το μόνο πράγμα που έκαναν καλά. Το αποτέλεσμα μάλλον αδιάφορο.


 -2 Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να πιστεύει ότι το πρωινό του Σαββατοκύριακου της ταιριάζει , αυτό, όμως, από μόνο του δεν αρκεί. Μια εκπομπή που σπαταλάει τον μισό της χρόνο στην προώθηση της βερσάτσε και άλλων διάφορων προϊόντων, τον άλλο της μισό μοιάζει αδούλευτη και χωρίς λόγο ύπαρξης. 


 -1. Στον Πέτρο Κωστόπουλο. Γιατί το "Βράδυ" του δεν μας εντυπωσιάζει καθόλου. Το να είσαι απλά αθυρόστομος και να το παίζεις εναλλακτικός δεν αρκούν για να κάνεις μια καλή late nigth εκπομπή. Η τηλεόραση πρέπει να απαρτίζεται από ανθρώπους που τους αρέσει να βρίσκονται σε αυτή και όχι να είναι εκεί από ανάγκη ή υποχρέωση.

 Αυτό ήταν και το σημερινό συγκεντρωτικό Τηλεβαρόμετρο! 

 Υ.Γ.: Πέρα από τα γενέθλιά μας την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, είναι και η μέρα κατά του AIDS. κι άρα μια καλή ευκαιρία για να ενημερωθούμε αλλά και να μην ξεχνάμε να προσέχουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !