Ποιος ηθοποιός κατακτά Όσκαρ μετά από 56 χρόνια στην υποκριτική και 200 ταινίες;

0


Οι κόποι ανταμείβονται και ο συγκεκριμένος ηθοποιός επιβεβαιώνει τον κανόνα. Μετά από πολλές δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπημένους ηθοποιός κατέκτησε Όσκαρ για την προσφορά του.

 Μπορεί να είναι νωρίς για την τελετή των Όσκαρ, όμως ο ηθοποιός παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο στα 8α Annual Governors Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Highland Center του Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου.

 Ο λόγος για τον 62χρονο Jackie Chan! Ο ηθοποιός παρέλαβε το Όσκαρ του για τη συνολική προσφορά στον χώρο από τους εκλεκτούς συναδέλφους του Tom Hanks, Michelle Yeoh και Chris Tucker.

 Ο Tom Hanks συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση: «Όπως γνωρίζετε τα Governors Awards είναι μία ευκαιρία για την Ακαδημία, να προσφέρει την αναγνώριση σε ξεχωριστά επιτεύγματα καλλιτεχνών». Μάλιστα αστειεύτηκε αναφερόμενος στη συνολική προσφορά του Chan στη βιομηχανία και όλα όσα έχει επιτύχει, εισάγοντας τις πολεμικές τέχνες για τα καλά στο Hollywood. 



Ο αγαπημένος ηθοποιός δέχτηκε το βραβείο του, εξομολογούμενος πως ήταν όνειρό του η κατάκτηση ενός χρυσού αγαλματιδίου. Στη συνέχεια ανέφερε κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν: «Ο μπαμπάς μου, μου έλεγε πάντα “Γιε μου, παίρνεις τόσα βραβεία σε όλο τον κόσμο, πότε θα πάρεις ένα τέτοιο;” Τότε τον κοιτούσα και του έλεγα: “Μπαμπά κάνω μόνο κωμικές ταινίες δράσης”». 

 Στη συνέχεα ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν για αυτή την κατάκτηση. «Μετά από 56 χρόνια στην βιομηχανία του κινηματογράφου, κάνοντας περισσότερες από 200 ταινίες και με πολλά σπασμένα κόκαλα, τελικά είναι δικό μου! Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, το Hong Kong, την απίστευτη πόλη μου, τη γειτονία μου, που με έκαναν αυτό που είμαι. Είμαι περήφανος που είμαι Κινέζος. Σε ευχαριστώ Hollywood, για όλα τα χρόνια που μου έμαθες τόσα πράγματα και με έκανες λίγο διάσημο. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι εδώ», σημείωσε.

 Peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !