Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #2

0

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και το ρολόι δείχνει 6 ακριβώς, ώρα για Τηλεβαρόμετρο! Ώρα για να σκανάρουμε την εβδομάδα που μας πέρασε και να πούμε μερικά μπράβο αλλά να δούμε και με τι μείναμε δυσαρεστημένοι. 


Πάμε ,λοιπόν, γρήγορα γρήγορα να μετρήσουμε αντίστροφα, πρώτα από τα "καλά" μαντάτα και μετά από τα "κακά" 

Ups (....αυτά που μας άρεσαν

3. Ξεκινάμε με την εκπομπή ,"Αλήθειες με την Ζήνα" (αν και ποτέ δεν μου έκατσε καλά αυτός ο τίτλος).Φέτος η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είναι ασφαλώς πολύ καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν. Λίγο το πιο όμορφο σκηνικό , λίγο το τραπέζι που βοηθάει στην συζήτηση , λίγο η ίδια η Ζήνα που φέτος σκέφτεται περισσότερο σαν παρουσιάστρια και λιγότερο σαν αρχισυντάκρια. Όλα αυτά τα "λίγο" κάνουν την εκπομπή "πολύ" καλύτερη. 

2.Συνεχίζουμε με την εκπομπή, ''Επιτέλους Σαββατοκύριακο''. Εντάξει, μπορεί η εκπομπή στο σύνολό της να είναι αρκετά κάτω του μετρίου, όμως, εμείς εδώ είμαστε για να παρατηρούμε τα πάντα.Έτσι, λοιπόν, βρήκαμε κάτι θετικό. Η ιδέα να παρουσιάζουν δύο νέοι μπαμπάδες (Στέλιος Χανταμπάκης , Γιώργος Μανίκας) τη στήλη για τα παιδιά είναι μια πολύ διαφορετική πρόταση και ομολογουμένως ενδιαφέρουσα ,αρκεί φυσικά να δουλευτεί κι αυτή περισσότερο μαζί με όλη την εκπομπή. 

1.Στην πρώτη θέση αφήσαμε την χθεσινή πρεμιέρα του Μπρούσκο. Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 φέτος διανύει την 4η σεζόν της και αναμένεται να είναι η καλύτερη. Υπέροχα πλάνα από την πανέμορφη Κρήτη, ωραία σκηνοθεσία και σενάριο που (κυρίως για τους φαν της σειράς) δεν σε αφήνει δυσαρεστημένο . Φαίνεται πως οι άνθρωποι της σειράς ξέρουν να αξιοποιούν στο έπακρο το μπάτζετ τους και να δημιουργούν μια ωραία δουλειά που από το λίγο που είδαμε φαίνεται ότι θα κρατήσει πολύ καλή συντροφιά και φέτος. 

Downs(....αυτά που μας χάλασαν

3 Αρχίζουμε την αρνητική ζυγαριά με τις τηλεφωνικές φάρσες του Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή ,"'Ετοιμο το πρωινό". Το είδαμε το ξανάδαμε , πόσο ακόμη θα βλέπουμε να κάνουν τηλεφωνικές φάρσες χωρίς καμιά ουσία απλά και μόνο για να γελάνε τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής ; Αντιλαμβανόμαστε πως είναι δύσκολο να γεμίσει ο χρόνος μιας 3ωρης εκπομπής (αν και στο Ε το 'χουν εύκολο αν μετρήσουμε τον χρόνο της Versace), αλλά με το ανακυκλώνεις κάτι που έχουμε δει επανειλλημμένα και το έχουμε πλέον βαρεθεί δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα. 

2. Στα μείον και οι Προδοσίες του ΣΚΑΪ. Η πρώτη προσπάθεια στην μυθοπλασία του καναλιού του Φαλήρου μάς θύμισε την πρώτη προσπάθεια σαπουνόπερας του ΑΝΤ1 το 1991 ,με τη ''Λάμψη'' του Νίκου Φώσκολου. Μόνο με αυτή μπορεί να συγκριθεί η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, αφού τόσο το πολύ τραβηγμένο σενάριο , οι υπερβολικές και σχεδόν ερασιτεχνικές ερμηνείες καθώς και η σκηνοθεσία, συνθέτουν μια κακή εικόνα που μάλιστα είναι πολύ μακρία απο το 2016. 

1.Κλείνουμε με την αντικειμενικότητα του δελτίου του Alpha. Αρχικά, είχαμε τον Καλογρίτσα κι αφού αυτός έπαψε πλέον να είναι καναλάρχης τώρα στο στόχαστρο του δελτίου ειδήσεων μπήκε ο νέος υπερθεματιστής,Ιβάν Σαββίδης με ρεπορτάζ και σχόλια που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στο πρώτο (;) κανάλι αυτή τη στιγμή. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε τα θέματα του συγκεκριμένου δελτίου αν ο σταθμός είχε καταφέρει να πάρει τελικά μια από τις τέσσερις άδειες. 

Αυτά είχε για απόψε το Τηλεβαρόμετρο για εσάς. Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα, πάλι έδώ. Μέχρι τότε ...καλές τηλεθεάσεις. 

Υ.Γ.: Τις πολλές σημερινές πρεμιέρες που πιθανόν περιμένατε να σχολιαστούν θα τις δούμε στο επόμενο Τηλεβαρόμετρο, για να μπορέσουμε να έχουμε και αρκετά στοιχεία!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !