Κατοχυρώνεται το Plan B του Άλφα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
To plan b του Άλφα φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με την πλευρά Αλαφούζου για συγχώνευση του με τον Skai.

Σύμφωνα με τη Real Life και το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου ο Άλφα θα συνεχίσει να εκπέμπει εντός Αττικής και συγκεκριμένα μέσα από τη συχνότητα του "Channel 9"(είναι στην ιδιοκτησία του Κοντομηνά) και παράλληλα μέσω των συνδρομητικών καναλιών OTETV και Nova.

Αντιλαμβάνεστε ωστόσο ότι το κανάλι θα είναι αδύνατο να έχει τα ίδια έξοδα με σήμερα,αφού θα απευθύνεται σε ένα πολύ μικρότερο ποσοστό τηλεθεατών.Για να γίνει αυτή η ισοστάθμιση εσόδων-εξόδων θα ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης πετυχημένων και ακριβών προγραμμάτων στους 4 αδειούχους.Προτεραιότητα έχουν οι 2 νέες εβδομαδιαίες σειρές(Αστέρας Ραχούλας,Η Λέξη που δεν λες),αλλά και η καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πρέπει φυσικά να σημειωθεί πως όσα προγράμματα πωληθούν στα 4 κανάλια θα συνεχίσουν να ανήκουν στον Alpha,αφού ο σταθμός είναι πρόθυμος να συνεχίζει  να διατηρεί την παραγωγή και διαχείριση των προγραμμάτων του-απλά δεν θα προβάλλονται από τη συχνότητα του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !