Σεργουλόπουλος-Μπακοδήμου: Αποκαλύπτουν για πρώτη φορά γιατί αποφάσισαν να μείνουν εκτός τηλεόρασης!

0

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, κρατούσαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος τους αγαπάει και οι εκπομπές που παρουσίαζαν σημείωναν επιτυχία. 

Ωστόσο, οι παρουσιαστές αποφάσισαν την φετινή τηλεοπτική σεζόν να απέχουν από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Αν και το καλοκαίρι αρκετά δημοσιεύματα τους ήθελαν να συζητούν για διάφορες εκπομπές, οι ίδιοι φαίνεται πως είχαν άλλα σχέδια. Ο Φώτης και η Μαρία, μίλησαν για πρώτη φόρα τηλεοπτικά για την απόφαση αυτή που πήραν. 

Το δίδυμο που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να… στα πω», θα απέχει συνειδητά από την τηλεόραση. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Αισθάνομαι ανακουφισμένος, γιατί από το Μάρτιο είχα αποφασίσει να κάνω θέατρο… Η τηλεοπτική κατάσταση είναι ρευστή και χαίρομαι που δεν έχω εμπλακεί σε τέτοιες περιπέτειες αυτή τη στιγμή… Με την Μαρία αποφασίσαμε να μην κάνουμε εκπομπή γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο να δούμε πως θα είναι το τηλεοπτικό σκηνικό και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε, δεν ήταν εύκολο με νέο concept να ξεκινήσουμε με ένα θολό σκηνικό». 

Από την άλλη η Μαρία Μπακοδήμου τόνισε: «Το να είσαι εκτός είναι προσωπικό και δεν χρειάζεται τύχη, αλλά εκτίμηση μιας κατάστασης και αν σου ταιριάζει ή όχι γιατί μπορεί να μη σου ταιριάζει και να θέλεις να είσαι μέσα… Όταν έχεις κάποιες προτάσεις και δεν συμφωνείς μάλλον είναι επιλογή…»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !