Γιατί ο Λιάγκας δεν διέψευσε τον Κουρτάκη όταν τον αποκάλεσε «διάδοχο του Παπαδάκη»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
«Μεταβατική» χρονιά χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας τη φετινή σεζόν για τον εαυτόν του, σε δηλώσεις που έκανε στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής όμως, επέλεξε μια διατύπωση για να σχολιάσει την απόφασή του να απέχει από το πρωινό, που γέννησε αρκετές απορίες περιγράφοντας τη σεζόν ως «Μεταβατική χρονιά για να δω ποιο θα είναι το επόμενο στάδιο».

Κι αυτό διότι αναπόφευκτα πολλών το μυαλό πήγε σε μια πρόσφατη αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που έχει μάλιστα το βάρος, της υπογραφής του εκδότη, Γιάννη Κουρτάκη.

Συγκεκριμένα ο τελευταίος πριν δυο εβδομάδες στο φύλλο της 24ης Σεπτεμβρίου αναφέρει στη στήλη του: «Μου λένε ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας θα διαδεχτεί τον Γιώργο Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1».

Είναι προφανές λοιπόν ότι η χρήση των φράσεων, «μεταβατική χρονιά» και «επόμενο στάδιο» από τον παρουσιαστή, επιλέγονται για να τονίσουν ότι η φετινή σεζόν θα λειτουργήσει ως μια περίοδος, από-χαρακτηρισμού ή αναγκαίας «αποτοξίνωσης», τόσο για το κοινό όσο και για τον ίδιο, ώστε στο «επόμενο στάδιο» να μην κουβαλάει το «άρωμα», από το προηγούμενο που ήταν ο «κουτσομπολίστικος» ρόλος του στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει – απαραίτητα, ότι στο «επόμενο στάδιο» θα διαδεχθεί τον Γιώργο Παπαδάκη, όπως γράφει ο εκδότης των «Παραπολιτικών». Βεβαίως δεν μπορεί – ούτε, και να αποκλειστεί, αφού ο Γιώργος Λιάγκας, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου συνεργαζόταν με την εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη, υπογράφοντας μια εβδομαδιαία στήλη… και ενδεχομένως να του είχε μιλήσει για τα σχέδιά του να αναλάβει κάποια στιγμή το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Μάλιστα ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο η αποκάλυψη Κουρτάκη για Λιάγκα, επιβεβαιωθεί… είναι ότι ποτέ δεν διαψεύστηκε!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !