Όλοι οι δρόμοι τα Χριστούγεννα οδηγούν στην Κατερίνη!

0
«Ονειρικά» θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα στην Κατερίνη! Ο Δήμος αποφάσισε η πόλη να γιορτάσει με ένα ξεχωριστό τρόπο  τη φετινή εορταστική περίοδο, στήνοντας ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι το ανανεωμένο Δημοτικό Πάρκο, όπου θα στηθεί ένας θεματικός χώρος, ο οποίος θα εκτείνεται σε όλο το κέντρο, μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας.
Μάλιστα, το Δημοτικό Συμβούλιο, για να αποφευχθούν  οι… «κακοτοπιές των πρωτάρηδων» αποφάσισε να συνάψει  σύμβαση με τον Δήμο Τρικαίων, για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, μιας και ο εν λόγω Δήμος εδώ  και χρόνια έχει «στήσει» με ιδιαίτερη επιτυχία «Το χωριό των Τοξικών», προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.
Το θεματικό πάρκο πρόκειται να λειτουργήσει από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, οικίσκοι με διάφορα θέματα, διασκεδαστές, ζογκλέρ κ.α., ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα παιδιά. Να σημειωθεί πως ο Δήμος σχεδιάζει να δώσει πανελλαδικές διαστάσεις στο όλο εγχείρημα, προγραμματίζοντας σχετική  προβολή, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών εκτός Πιερίας, ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά, τις ημέρες των εορτών.
«Το θεματικό πάρκο της Κατερίνης δεν θα λειτουργεί ανταγωνιστικά αλλά συμπληρωματικά τόσο με τον Μύλο των Ξωτικών όσο και με την Ονειρούπολη της Δράμας καθώς θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό», ανέφερε οπ Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης. Ξεκαθάρισε δε πως στην Κατερίνη οι  εκδηλώσεις θα έχουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα, σε σχέση με άλλες πόλεις που διοργανώνουν εδώ και χρόνια.
Το κόστος
Το κόστος όλων αυτών των εκδηλώσεων αναμένεται να ανέλθει στα 206.000 ευρώ. Ο Δήμος Κατερίνης θα καταβάλει 150.000 ευρώ, ο Πολιτιστικός Οργανισμός 50.000 ευρώ και το Επιμελητήριο Πιερίας θα συμμετάσχει με 6.000 ευρώ.

Απο katerini-news

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !