Παρουσιαστής τιμωρήθηκε για τη συνέντευξη που έδωσε στη Μελέτη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Χρόνης Καρακασίδης που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι αναγραμματισμού LIVEQuiz του ANT1, μιλάει για τον λόγο που «τιμωρήθηκε» για μια συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και το βραβείο που κέρδισε μέσα από το ρόλο του σέξι φούρναρη στο κανάλι RTL.

Το 2012, ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλούν για το μεταμεσονύχτιο τηλεπαιχνίδι Live Quiz στον ANT1. Ο λόγος ήταν ο πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος παρουσιαστής του και η πρωτοφανής αμεσότητα που είχε με το τηλεοπτικό κοινό. «Γεια σας, είμαι ο Χρόνης σας», έλεγε καθημερινά στους τηλεθεατές ο Χρόνης Καρακασίδης, ο οποίος γεννήθηκε στο Villingen-Schwenningen, μια πόλη κοντά στα Γερμανο – Ελβετικά σύνορα από Έλληνες γονείς με καταγωγή από της Σέρρες. Τόσο ο πατέρας του, όσο και η μητέρα του δούλευαν σε εργοστάσια προκειμένου να εξασφαλίσουν στον μοναχογιό τους τα απαραίτητα για μια όμορφη ζωή. «Μέχρι τις πέντε το απόγευμα ήμουν στο σχολείο. ΑΝ και δεν ήμουν από τους καλύτερους μαθητές, έβαζα πάντα τα δυνατά μου, προκειμένου να μην στεναχωρώ τους δικούς μου», μας λέει.

Σε ηλικία 8 ετών συμμετείχε στην χορωδία του σχολείου, ενώ μόλις 12 χρονών παρουσίασε ένα νεανικό πάρτι που διοργάνωσε η τοπική εφημερίδα, στο οποίο συμμετείχαν 1200 παιδία. «Εκεί τραγούδησα και πρώτη φορά μπροστά σε τόσο κόσμο», θυμάται. Η πρώτη του επαφή με τον χώρο της τηλεόρασης γίνεται σε ηλικία 22 ετών. «Στην Κολωνία ζητούσαν παρουσιαστές που να μιλάνε καλά ελληνικά, προκειμένου να παρουσιάσουν σε πλατό της Γερμανίας κάποια τηλεπαιχνίδια που θα μεταδίδονταν στη συνέχεια ζωντανά σε πανελλαδικά, αλλά και περιφερειακά κανάλια», προσθέτει. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν στο Μακεδονία Tv και το Κανάλι 10, ενώ το 2012 ξεκίνησε να παρουσιάζει με επιτυχία το LiveQuiz στον ΑΝΤ1. Πολύ σύντομα, δημοφιλείς εκπομπές στην Ελλάδα άρχισαν να παίζουν αποσπάσματα από την εκπομπή του. Τόσο ο ξεχωριστός και με χιούμορ τρόπος με τον οποίο απευθυνόταν στο κοινό, όσο και ο τρόπος που ντυνόταν (φορούσε πάντα σακάκι με φουλάρι και μονόχρωμα πουκάμισα σε όλα τα χρώματα) έδωσαν τροφή στις σχολιαστικές εκομπές. «Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε να σχολιάζει το ντύσιμό μου, αλλά και την ατάκα ‘’Γεια σας είμαι ο Χρόνης σας’’», θυμάται.  ΑΝ και εκείνη την εποχή έγινε αντικείμενο συζήτησης, δεν εμφανίστηκε ποτέ σε κάποια εκπομπή ως καλεσμένος. «Έδωσα μόνο μια συνέντευξη μέσω skype με την Ελεονώρα Μελέτη. Παρότι ήθελαν να με φιλοξενήσουν αρκετές εκπομπές, το αφεντικό μου στην Γερμανία δεν με άφηνε, διότι δεν ήθελε να κάνω καριέρα στην Ελλάδα και να φύγω από εκεί. Μάλιστα με τιμώρησε που βγήκα στην εκπομπή της Μελέτη, απαγορεύοντάς μου να κάνω για δυο εβδομάδες εκπομπή. Τότε πληρωνόμουν με το επεισόδιο και αυτό ήταν κάτι που μου στοίχησε», αποκαλύπτει στο PEOPLE.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !