Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη - Καθημερινές συσκέψεις για το νέο κανάλι

Unknown
0
Mπορεί ο νέος καναλάρχης Ιβαν Σαββίδης να μην έχει κανάλι όμως η δημοσιογραφική του ομάδα ήδη έχει στηθεί και μάλιστα συνεδριάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση.


Οι δημοσιογράφοι Τάσος Μπούρας (στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha) Κατερίνα Ακριβοπούλου(δημοσιογράφος του Alpha), Κώστας ΑρβανίτηςΘανάσης Καρτερός (βασικός αρθρογράφος της Αυγής), Γιάννης Μιχελάκης(πρώην βουλευτής της ΝΔ και τέως επικεφαλής του Ant1) και Κώστας Βαξεβάνης(δημοσιογράφος και επικεφαλής της ιστοσελίδας koutipandoras.gr)  λέγεται ότι θα συγκροτούν το δυναμικό του καναλιού του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στα ονόματα που φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα είναι και αυτό του δημοσιογράφου και στενότερου συνεργάτη του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, Γιώργου Κούσουλα. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Καμμένου είναι έμπειρος τηλεοπτικός δημοσιογράφος, ενώ η τελευταία του ενασχόληση με την τηλεοραση ήταν από τη θέση του συντονισμού ρεπορτάζ στο ALTER. 


Μπορεί τα ονόματα αυτά να είναι ιδιαίτερα γνωστά στο χώρο της δημοσιογραφίας, όμως, με εξαίρεση τους Κ. Αρβανίτη, Γ. Μιχελάκη, και Κ. Βαξεβάνη οι υπόλοιποι δεν έχουν εμπειρία στην διαχείριση ενός τηλεοπτικού σταθμού. Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές και την ποιότητά τους ως δημοσιογράφοι. Οπροσφάτως παραιτηθείς από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης θα αναλάβουν πιθανότατα διευθυντικές θέσεις στον σταθμό.
Οι εξελίξεις στο θέμα θα πρέπει να είναι άμεσες, καθώς στις αρχές του 2017 το νέο κανάλι θα πρέπει να είναι σε θέση να εκπέμψει πρόγραμμα, και αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν καταφέρει να συμφωνήσει με κάποιον καναλάρχη είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει να στήσει ένα ολόκληρο κανάλι μόνος του μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κύκλοι της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα το “μπάσιμο”  του Ιβάν Σαββίδη στα τηλεοπτικά της χώρας. Όπως επανειλημμένα είχαμε γράψει στο mononews.gr πριν από λίγες μέρες, η στενή σχέση του ομογενούς επιχειρηματία με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin προβληματίζει έντονα τους Αμερικανούς οι οποίοι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπλοκάρουν τον επιχειρηματία.
Απρόθυμη η πλευρά Βαρδινογιάννη 

Φυσικά, υπάρχει και ένα σενάριο το οποίο όπως κάποιοι υποστηρίζουν θα επιτρέψει στον Ιβάν Σαββίδη να εμπλακεί στο νέο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, χωρίς να προκαλέσει την μήνιν των Αμερικανών. Το σενάριο αυτό είναι να συνεργαστεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον τηλεοπτικό σταθμό Star, που ως γνωστόν δεν πήρε τηλεοπτική άδεια. Όπως γράφαμε, μάλιστα, το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ισχυρών ανδρών ίσως να έχει και τις… ευλογίες του Μαξίμου αν και τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη εμφανίζεται απρόθυμη να προχωρήσει η όλη συμφωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !