Ο Συρανό πηγαίνει στο Ηρώδειο

0

Η ηρωική κωμωδία «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Εντμόν Ροστάν, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και τη Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, φτάνει στο τέλος της φετινής θερινής περιοδείας της, με τις τελευταίες παραστάσεις να δίνονται στην Αθήνα. Η τελευταία στάση γίνεται στο Ηρώδειο αυτή την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου. 

 Η συγκεκριμένη παράσταση αποτελείται από 40 χαρακτήρες, οι οποίοι ξεδιπλώνουν έρωτες και πάθη, σκαρώνουν ποιήματα και αστεία, τραγουδούν, πολεμούν και μας μεταφέρουν σε άλλα σκηνικά, από τις αίθουσες θεάτρου και τις μυρωμένες αυλές σπιτιών, ως τα μοναστήρια των καπουτσίνων και τα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών. 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα με τη διάσημη μύτη και την πολυσχιδή προσωπικότητα, έναν ξεχωριστό, πολυτάλαντο άνθρωπο, τρυφερό, αστείο, ποιητή, δεινό ξιφομάχο και κατ' εξοχήν τραγικό πρόσωπο, καθώς έχει ερωτευτεί την εξαδέλφη του Ρωξάνη, την οποία υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα. 

Η μουσική που πλαισιώνει το έργο φέρει την ιδιαίτερη υπογραφή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, η οποία δίνει τη δική της προσωπική νότα, μέσα από τις μελωδίες που συνέθεσε αποκλειστικά για την παράσταση, ενισχύοντας τον ηρωισμό και το χιούμορ που διαπερνά όλο το έργο. 


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !