ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο tvnea.com:Ο σεναριογράφος των ¨Συμμαθητών¨ Γιώργος Φειδάς αποκαλύπτει τις εξελίξεις του τρίτου κύκλου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι γνωστό πως η πετυχημένη σειρά του Ant1 ¨Συμμαθητές¨ θα συνεχίσουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.Το tvnea.com συνάντησε το Γιώργο Φειδά,ο οποίος είναι ο σεναριογράφος της σειράς και μας αποκάλυψε κάποιες εξελίξεις του νέου κύκλου.Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στα πρώτα επεισόδια ασχολούμαστε με την προσπάθεια του Ανδρέα να φέρει πίσω την μητέρα της Μαριλένας από την Αργεντινή.

Επίσης ήδη την πρώτη εβδομάδα προβολών μαθαίνουμε όλη την ιστορία της μητέρας της Μαριλένας,γιατί έφυγε από την Ελλάδα, γιατί όλοι την θεωρούσαν νεκρή και ποιοι την βοήθησαν να εγκαταλείψει την Ελλάδα

Επιστρέφει η Κρίστη από το Λονδίνο και η Γκέλυ από την Κύπρο και ακολουθώντας την παράδοση της αργεντινικης σειράς και η τρίτη χρονιά των Συμμαθητών ξεκινάει μ´ ένα beach party.

Συγκεκριμένα το beach party που διοργανώνει ο Epic με Dj την Κρίστη, μετά από παραίνεση των φίλων του Αρη να κάνουν κάτι που θα δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας στις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του εξαιτίας της αλλαγής της διοίκησης στην Κούλντογκ.

Έτσι, σε πείσμα των αυξανόμενων αντιξοότητων οι Συμμαθητές αποφασίζουν να είναι αισιόδοξοι και να μπουν δυναμικά στον αγώνα να ξανακερδίσουν την Κουλντογκ και το σπίτι της Μαριλένας.`

Η Τατιάνα κάνει το τεστ DNA και θα λάβει τον φάκελο με τα αποτελέσματα αλλά προσπαθεί να πάρουν πίσω την Κούλντογκ με οποιονδήποτε άλλον τροπο ώστε να μην χρειαστεί ν´ ανοίξει αυτόν τον φάκελο που ενδεχομένως μπορεί να καταστρέψει τον γάμο της.

Η Βάλια προσπαθεί να μιλήσει με τον Φρίντομ, ο οποίος όμως δεν της έχει συγχωρήσει ότι τον παράτησε για μια ακόμα φορά για ν´ ασχοληθεί με υπόθεση της Μαριλένας.
Ο Φρίντομ είναι πολυ θυμωμένος μαζί της κι αρνείται ν´ ακούσει οποιαδήποτε εξήγηση. Όσον αφορά αυτόν, η σχέση τους έχει τελειώσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !