Singular Logic: Απαντά για τις άδειες αλλά και τις εξώδικες ενστάσεις του ΣΚΑΪ απέναντί της

0
«Η εταιρεία είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα με την οποία υλοποιεί μεγάλα έργα πληροφορικής στον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Η Singular Logic, όπως και στην περίπτωση των εκλογών, είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αλλά προφανώς δεν διαμορφώνει τα αποτελέσματα», επισημαίνουν κύκλοι της Singular Logic στο ΑΜΠΕ, αναφορικά με τις εξώδικες δηλώσεις που απηύθυνε ο τηλεοπτικός σταθμός , ΣΚΑΪ, προς την ίδια αλλά και τη θυγατρική της τράπεζας Εurobank, Eurobank Business Exchanges, εγείροντας ενστάσεις σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Όπως πληροφορεί το ΑΜΠΕ,το κανάλι ζητεί αναλυτικές λεπτομέρειες για τους όρους ανάθεσης του έργου στη Singular Logic, και στη θυγατρική της Eurobank ,καθώς και για τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου. Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, «η Singular Logic δεν πρόκειται να εμπλακεί σε καμία αντιπαράθεση με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».


*Να υπενθυμίσουμε πως στην εν λόγω εταιρεία έχει ανατεθεί εδώ και καιρό από τους αρμοδίους η διαδικασία της ηλεκτρονικής δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !