Δεν έχει κλειδώσει η ώρα της εκπομπής...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ανοιχτά είναι όλα σε σχέση με το πρόγραμμα του Star όσον αφορά το πρόγραμμα.Υπάρχουν πολλά ζητήματα που ακόμα δεν έχουν "κλειδώσει" όσον αφορά τις ώρες που θα προβάλλεται η κάθε εκπομπή,κάτι όμως που αναμένεται να ξεκαθαριστεί την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ένα μεγάλο ερωτηματικό έχει πέσει πάνω από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".Υπάρχουν έντονες σκέψεις να αλλάξει ώρα η εκπομπή και να μεταφερθεί στις 2.45,απέναντι δηλαδή από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το κανάλι της Κηφησσίας εκτιμά πως ίσως με αυτή την εκπομπή να μπορεί να χτυπηθεί η κοινωνική εκπομπή του "Έψιλον" που πέρυσι έκανε τη διαφορά στους πίνακες τηλεθέασης.Η Ζήνα Κουτσελίνη και η ομάδα της εκπομπής δεν επιθυμεί μία τέτοια αλλαγή.Προτιμούν να μείνει η εκπομπή στην ώρα της,δηλαδή στις 12 το μεσημέρι.

Η παραπάνω απόφαση θα καθορίσει και τις ώρες προβολής των υπολοίπων προγραμμάτων του σταθμού στο καθημερινό πρόγραμμα.Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ενισχύεται με δημοσιογράφους για κάθε ενδεχόμενο,ενώ επίσης φτιάχνονται και τα καινούργια σκηνικά(κάτι για το οποίο πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !