Ο Λάνθιμος ξεκίνησε γυρίσματα. Ποιες πασίγνωστες ηθοποιοί είναι στο νέο του φιλμ

Unknown
0
Τα γυρίσματα του θρίλερ "The Killing Of A Sacred Deer" ξεκίνησαν στις ΗΠΑ και η Αλίσια Σίλβερστοουν μαζί με την Νικόλ Κίντμαν είναι στο καστ.


Το Indiewire σημειώνει πως αυτή τη συνεργασία δεν την ανέμενε: H Αλίσια Σίλβερστοουν εντάχθηκε στο ήδη εντυπωσιακό καστ της νέας ταινίας και Γιώργου Λάνθιμου. Η ηθοποιός του "Clueless" θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φάρελ στο νέο φιλμ που όπως μεταδίδεται μόλις άρχισε να γυρίζεται στο Σινσινάτι των ΗΠΑ.

To «The Killing Of A Sacred Deer» το οποίο σκηνοθετεί ο πολυβραβευμένος Γιώργος Λάνθιμος περιγράφεται ως ένα ψυχολογικό θρίλερ του οποίου το στόρι είναι εμπνευσμένο από μια τραγωδία του Ευριπίδη, όπως είχε παλιότερα μεταδώσει το Variety. To σενάριο είναι σε συνεργασία του σκηνοθέτη με τον πιστό συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου.

Ο Φάρελ υποδύεται τον Steven, έναν χαρισματικό χειρουργό που αναγκάζεται να κάνει μια αδιανόητη θυσία όταν η ζωή του αρχίζει να καταρρέει, εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός εφήβου που βρίσκεται υπό την προστασία του. Η Κίντμαν υποδύεται τη σύζυγο και η Σίλβερστοουν τη μητέρα του αγοριού.

Πηγή: www.lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !