Η άγνωστη ιστορία για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που συγκλονίζει

0
Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, παραμένει ακόμα αγαπητή στον κόσμο και πολλοί είναι αυτοί που την γνώρισαν από κοντά και μοιράζονται με τον κόσμο άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγάλης σταρ. 
Στην εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια, έδωσε συνέντευξη ο αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος, αποκαλύπτοντας τη συνάντηση της Αλίκης με την ηγουμένη της μονής του Αγίου Εφραίμ, λίγο μετά που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της. Μέρος της συνέντευξης αναδημοσίευσε η Espresso. 

«Στις 15:00 χτύπησε το κουδούνι της Μονής του Αγίου Εφραίμ. Την υποδέχτηκε η μακαριστή μοναχή Παρασκευή. Έσπευσα κι εγώ μαζί. Είδα την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία συνοδευόταν από τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο και ένα συγγενικός της πρόσωπο. Θυμάμαι ότι ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, αλλά περιποιημένη. Η Αλίκη προσκύνησε υποβασταζόμενη στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού. Η γερόντισσα Μακαρία, μόλις την είδε, της είπε “Αλίκη μου” και την αγκάλιασε. Εκείνη τη στιγμή η Αλίκη, σαν μικρό παιδί, έπεσε στην αγκαλιά της γερόντισσας και ξέσπασε σε λυγμούς. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα. Κάτσαμε όλοι μαζί στο κελάκι της ηγουμένης. Έπειτα από λίγο η Αλίκη είπε “Έχω καρκίνο, γερόντισσα, στο πάγκρεας”»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !