Ο Νίκος Μαστοράκης για την ιδιωτική τηλεόραση...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Νίκος Μαστοράκης είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο
facebook καταθέτει τις απόψεις του για πολλά και διάφορα θέματα.Πριν λίγες ώρες αποφάσισε να ασχοληθεί με την ιδιωτική τηλεόραση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ως σήμερα.Συγκεκριμένα έγραψε:

Θα το θυμουνται εκεινοι που εχουν αναμνησεις απο τα 90s. Η ιδιωτικη τηλεοραση απο το ιερατειο του Mega και, μηνες μετα, απο τη φιλικη πειθω του ΑΝΤ1, ελεγε στους θεατες πως επιτελους θα εχουν αξιοπιστη ενημερωση και πλουσια ψυχαγωγια, εντελως δωρεαν. Μυθος. Εμεις οι καταναλωτες και συνεπεις φορολογουμενοι, αρχισαμε αμεσα να ακριβοπληρωνουμε, καθως η διαφημιση στα νεα καναλια επιμεριστηκε στις τιμες των προϊοντων. Και μετα, αρχισε ο χορος των δανειων. Μερικα χρονια πριν, πληρωσαμε την απατη του Γιαννικου στο Alter με 500 εκ. ευρω. Και τωρα (οπως διαβαζω με πληρη αναλυση στο Newsbomb) θα πληρωσουμε τα δανεια της "Τηλετυπος" (Mega) και των ιδιοκτητων Μπομπολα και Ψυχαρη ("Πηγασσος" και "ΔΟΛ") που φτανουν στα 600 εκ. ευρω. Ομως και ο "πολιτισμος" δεν ειναι δωρεαν, αν υπολογισετε τι θα πληρωσουμε για τα χρεη του Μεγαρου Μουσικης.
Φυσικα, για την κακοδιαχειριση και την απατη, δεν φταιει η ιδια η τηλεοραση. Φταινε ομως οι απληστοι κομπιναδοροι διαφημιστες και οι διεφθαρμενοι τραπεζιτες (υποθεση Γιαννικου) αλλα και οι στρεβλες κυβερνησεις που αφηνουν τετοιες σκανδαλωδεις συσσωρευσεις δανειων. Απο Mega μεχρι Μαρινοπουλο και απο το ετσιθελικο χαρατσι της ΕΡΤ μεχρι τις υπογειες λαμογιές της σουφραριστερης κυβερνησης, αυτος που παραμενει το αιωνιο κοροϊδο, ειναι ο νομοταγης Ελληνας, ενα ειδος που μονο αν εκλειψει παντελώς, θα καταρρευσει και η συνομοταξια των φαγανών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !