Ο δικηγόρος,Γιάννης Μαντζουράνης,οδηγεί στα δικαστήρια τον ALPHA για το χθεσινοβραδινό του ρεπορτάζ!

0

Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες δίνει ο Γιάννης Μαντζουράνης με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha απαντώντας στο χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του σταθμού που ανέφερε ότι ο νομικός σύμβουλος του κράτους είναι και δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γ. Μαντζουράνης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο τη Δευτέρα, μίλησε στην ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης, και δήλωσε ότι δεν προκύπτει ασυμβίβαστο, καθώς αυτό θα συνέβαινε εάν ήταν δικηγόρος δύο διαφορετικών πελατών, όπως π.χ. ενός υποψηφίου και του Δημοσίου.


«Έχω εκπροσωπήσει τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες, κατά κάποιον τρόπο υπήρξα δικηγόρος σχεδόν όλων των υποψηφίων» ,είπε, και πρόσθεσε: «Όμως, δεν υπήρξα, ούτε είμαι δικηγόρος του κ. Μαρινάκη σε καμία απολύτως υπόθεσή του... Υπήρξα πρώην δικηγόρος του κ. Κοντομηνά ο σταθμός του οποίου έκανε αυτήν την αθλιότητα σε βάρος μου. Δεν είμαι έμμισθος δικηγόρος ούτε υπάλληλος κανενός».

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος είπε: «Όταν κάποιοι καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη χρήση ενός σπάνιου δημόσιου χώρου, πανικοβάλλονται και προσπαθούν να επιτεθούν σε όσους θεωρούν εύκολους στόχους. Για τον λόγο αυτόν θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες...».

Ο κ. Ματζουράνης με δήλωσή του στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'' ,αναφέρει: «Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του».

efsyn

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !