Ματθίλδη Μαγγίρα για την 4η θέση στο Y.F.S.F.:«Ήμουν προετοιμασμένη...»

0

Η Ματθίλδη Μαγγίρα τη σεζόν που μας πέρασε συμμετείχε στο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1,Y.F.S.F .Αν κι ήταν το απόλυτο φαβορί,τελικά το κοινό δεν την ανέδειξε νικήτρια. Ακούγοντας το αποτέλεσμα, ποια αίσθηση της δημιουργήθηκε;

«Ήμουν προετοιμασμένη για όλα και για αυτό το αποτέλεσμα, οπότε επειδή ήμουν σε μια ουδέτερη ζώνη, σε μια ουδέτερη κατάσταση, δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα, αυτό ήταν, και το πήρα ως δεδομένο», λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ένιωσε δικαίωση από την παρουσία της; 

«Ναι. Μπήκα προετοιμασμένη ψυχολογικά, τόσο καλά που δεν χρειάστηκε να πω κάτι. Τι να πω; Στην αδικία; Για το αν ήταν άδικο; Αυτό επιλέξανε, αυτό βγήκε. Οι κυβερνήσεις που βγαίνουν σ' αυτόν τον τόπο είναι δίκαιες; Τα αποτελέσματα είναι δίκαια; Σ' αυτό τον τόπο που γεννήθηκε το δίκαιο, δεν μπορώ να το κρίνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε live».

Όσο για το αν άκουσε αρνητικά σχόλια; 

«Για συγκεκριμένες εμφανίσεις, ναι, έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. Στο twitter μού γράψανε αρνητικά πράγματα κάποιοι, οι περισσότεροι όμως μου γράψανε θετικά, από ανθρώπους στον χώρο δεν άκουσα κάτι αρνητικό, όχι. Όλοι μας καθρεπτιζόμαστε σε κάτι, κυρίως σ' αυτό που κράζουμε, γιατί συνήθως έχει να κάνει με δικό μας εσωτερικό κομμάτι, το οποίο δεν θέλουμε να το δούμε και το καθρεπτίζουμε κάπου αλλού».

Πηγή:Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !