Μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1, που ήταν πολύ θετικός...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Μία από τις σειρές που αναμένουμε με ενδιαφέρον φέτος είναι η κωμική παραγωγή «Ολύμπου 12».

Ο ηθοποιός Αργύρης Αποστόλου, τον οποίο γνωρίσαμε από τη θεατρική παράσταση «Caramel macchiato», ενώ συμμετείχε και ως guest στις «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΑΝΤ1, κάνει την πρώτη του απόπειρα ως σεναριογράφου, περνώντας πίσω από τις κάμερες.

«Με τη συγγραφή ασχολούμαι αρκετά χρόνια. Εγραφα θεατρικά έργα, αλλά τα κρατούσα στο συρτάρι. Το σενάριο για το σίριαλ “Ολύμπου 12” το έγραψα πριν από πέντε χρόνια. Το είδε ο Δημήτρης Αντζους, που είναι πλέον ο σκηνοθέτης μας, και ενθουσιάστηκε. Στο σενάριο συμμετέχει και ο ηθοποιός Μάρκος Τερζιδάκης, με τον οποίο αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον πιλότο και να του δώσουμε σάρκα και οστά. Πρωταγωνίστριες είναι η Σοφία Βογιατζάκη και οι Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, αλλά θα δείτε και πολλούς άλλους ηθοποιούς σε guest ρόλους. Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και αφορούν τους ολύμπιους θεούς στο σήμερα» λέει ο Αργύρης στην «Espresso».

Σε ερώτησή μας αν φοβήθηκε το ρίσκο, λόγω κρίσης, εκείνος είναι κατηγορηματικός. «Οχι, γιατί πρόκειται για μια σειρά στην οποία έχω πιστέψει από την αρχή και χαίρομαι που υλοποιείται τώρα. Ακόμα είμαστε σε συζητήσεις και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για το πού θα προβληθεί. Μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1, που ήταν πολύ θετικός, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει επίσημα κάτι. Ο πιλότος, τον οποίο έχουμε καταθέσει, αποτελείται από το πρώτο μέρος του πρώτου επεισοδίου, ώστε να δουν οι υπεύθυνοι και οπτικά αυτό που εμείς έχουμε στο μυαλό μας. Εγώ, ο Δημήτρης και ο Μάρκος είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο Αργύρης θεωρεί πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο «κάλεσμα» του σίριάλ του, αφού πρόκειται για κωμωδία, ένα είδος που το κοινό λατρεύει.

«Με τόσα προβλήματα ο τηλεθεατής έχει ανάγκη το γέλιο και τη χαλάρωση» υποστηρίζει, ενώ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει και θεατρικά κείμενα για τη σεζόν που έρχεται.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αναρωτιεμαι που θα βαλει τοσα σηριαλ ο Αντ1,αφου στο προγραμμα του δεν υπαρχει χωρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !