Αυλαία ρίχνει η σειρά The Vampire Diaries

Unknown
0

Είναι επίσημο... η εφηβική, ρομαντική και μεταφυσική σειρά The Vampire Diaries ρίχνει αυλαία την ερχόμενη σεζόν, με έναν όγδοη και "κουτσουρεμένο" τελευταίο κύκλο (16 επεισόδια αντί για 22). Η είδηση βγήκε μέσα από το Comic-Con του Σαββατου. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, οι δύο βασικοί του πρωταγωνιστές Ian Somerhalder και Paul Wesley - μια και η Nina Doberv εγκατέλειψε το πλοίο νωρίς, από το τέλος της έκτης σεζόν - έστειλαν ο καθένας το δικό του μήνυμα για το επικείμενο τέλος.


"Ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν μια μέρα για μένα όταν κλήθηκα επίσημα να πάρω το ρόλο για τον ιδιαίτερα ξεχωριστό Damon Salvatore. Είμαι ευγνώμων για όσους πάλεψαν ώστε να έχω αυτή την ευκαιρία (ξέρετε ποιοι είστε), για εκείνους που δούλεψαν σκληρά για να υπάρξει αυτή η σειρά και εκείνους που την παρακολουθούσαν πιστά, κάνοντάς την μέρος της ζωής τους" σημειώνει ο ηθοποιός και συνεχίζει. "Η σειρά αυτή γέμισε τη ζωή μου περισσότερα από κάθε τι στην καριέρα μου και θα ζει πάντα στην καρδιά μου. Είμαστε μια οικογένεια και θα μου λείψετε".

Οι συντελεστές της σειράς κυκλοφόρησαν και ένα βίντεο με το οποίο ευχαριστούν τους τηλεθεατές και υπόσχονται μια θεαματική τελευταία σεζόν:


Αλλά και ο έτερος βρυκόλακας και τηλεοπτικός αδερφός του Somerhalder, έστειλε το δικό του μήνυμα. "Η επιλογή μου για τη σειρά άλλαξε την πορεία της ζωής μου".


Όπως σημειώνει ο ηθοποιός "είμαι τυχερός για την εμπειρία που είχα και τα μαθήματα που πήρα κατά τη διάρκεια των επτά τελευταίων ετών. Θέλω να ευχαριστήσω [...] ιδιαίτερα τους φανατικούς της σειράς σε όλο τον κόσμο που είναι και ο λόγος που έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία. Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που υπήρξα μέρος της".

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της όγδοης και τελευταίας σεζόν:


news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !