Shopping Monsters: Το φιλόδοξο project του Star και η αναζήτηση παρουσιάστριας

0
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Είναι μια από τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της επόμενης σεζόν. Το Shopping Monsters που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό (και στη γειτονική Τουρκία) έρχεται την επόμενη σεζόν στο Star και οι πληροφορίες μας λένε ότι για την παρουσίαση έχουν συζητηθεί τα ονόματα της Τζένης Μπαλατσινού και της Βίκυς Καγιά (λεπτομέρεια: Οι δυο του είχαν συνεργαστεί στο Next Top Model του ANT1).

Τι είναι όμως το Shopping Monsters; Πρόκειται για ένα καθημερινό real life πρόγραμμα- φαντάσου το "Κάτι Ψήνεται" αλλά με μόδα αντί για μαγειρική. Κάθε εβδομάδα, πέντε γυναίκες διαφορετικής ηλικίας και κοινωνικο-οικονομικού background, θα λαμβάνουν ένα ποσό- σε κάθε χώρα είναι διαφορετικό- και ένα συγκεκριμένο στιλιστικό concept (π.χ εμφάνιση για τον γάμο της καλύτερης φίλης τους ή το κατάλληλο ντύσιμο για μια γυναίκα άνω των 40). Μέσα σε τέσσερις ώρες οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να βγουν στα μαγαζιά και να διαλέξουν τα πιο κατάλληλα- σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο- ρούχα και αξεσουάρ ώστε να μην βγουν εκτός θέματος, ενώ με τα ίδια χρήματα πρέπει να κάνουν το ιδανικό για την περίσταση χτένισμα και μακιγιάζ. Στη συνέχεια- και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα- θα κάνουν πασαρέλα και θα κριθούν από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, τόσο μπροστά τους όσο και πίσω από την πλάτη τους. Φυσικά, μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία η κάμερα θα μπαίνει και στα σπίτια τους και θα παρακολουθεί τη ζωή τους.

Για να γίνει μάλιστα ακόμα πιο διαδραστικό το show, κάθε γυναίκα θα μπορεί μέσα από την ιστοσελίδα της εκπομπής να ποστάρει φωτογραφίες με το προσωπικό της στυλ και οι υπόλοιποι χρήστες να τη βαθμολογούν!

πηγη:Nico Polis Blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !