Παίκτης από το Χ-FACTOR του ΑΝΤ1 δηλώνει:«Δεν έχω σχέσεις με τη Γκαγκάκη,με βοήθησε τότε στο ''X-Factor''»

0
Στον ραδιοφωνικό σταθμό,''Art fm 90.6'',και τον Λάζο Μαντικό μίλησε ο Νικόλας Ραπτάκης.Ο τραγουδιστής,που αναδείχθηκε μέσα από το X-FACTOR του ΑΝΤ1,μίλησε για τη μουσική του ''ταυτότητα'' αλλά σχολίασε και διάφορα πρόσωπα.Μέσα σε αυτά,λοιπόν,είναι κι οι κριτές του στο X-FACTOR,Θεοφάνους,Γκαγκάκη και Μουρατίδης.
Για τη μουσική του ''ταυτότητα''
«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ''ταυτότητες'', οι χαρακτηρισμοί. Αλλά ,δυστυχώς,στην Ελλάδα συμβαίνει μόνο αυτό. Πολύ σπάνια έχουμε καλλιτέχνες που τραγουδούν διάφορα είδη μουσικής, και αυτό όχι γιατί δεν μπορούν, είναι ότι τους ταυτίζουμε με μια εικόνα έναν συγκεκριμένο ήχο. Αυτή την περίοδο με εκφράζει πολύ ο ελληνικός στίχος».

Για Σάκη Ρουβά
«Μοναδικός στο είδος του. Είναι ο μοναδικός ποπ καλλιτέχνης που έχει αντέξει τόσα χρόνια».

Για Σοφία Αρβανίτη
«Πάρα πολύ καλή γυναίκα. Τη συμπάθησα με την πρώτη στιγμή, είχε και άγχος τότε στα βραβεία των Mad Video Music Awards. Λες και ήταν η πρώτη της εμφάνιση. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία η συνεργασία μου με τη Σοφία Αρβανίτη».

Για Νίκο Μουρατίδη
«Για κάποιο λόγο του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Δεν ξέρω γιατί... Ίσως επειδή είναι πολύ ειλικρινής. Τον συμπαθώ πολύ ως άνθρωπο και μου αρέσει που έχει ευθύ λόγο, τα λέει έξω από τα δόντια. Φέτος μάλιστα ήρθε στο Hotel Ερμού και δεν με αναγνώρισε ποτέ (γέλια) Έχω αλλάξει από τότε, έκανε κανένα πεντάλεπτο. Δεν με αναγνωρίζουν ούτε οι συμμαθητές μου. Τότε στο X Factor με άγχωναν τα πάντα!».

Για Riskykidd
«Τον είδα πριν κάτι ημέρες, είχα να τον δω ένα χρόνο. Πραγματικά τον αγαπώ πάρα πολύ και τον έχω σαν μικρό μου αδερφό!».

Για Κατερίνα Γκαγκάκη
«Δεν έχω σχέσεις. Τη συμπαθώ ως προσωπικότητα. Με βοήθησε και τότε στο ''X-Factor''».

Για Γιώργο Θεοφάνους
«Σε καμία περίπτωση στο περιστατικό με τον Γιώργο Θεοφάνους δεν ήθελα να του την πω. Μάλιστα εκείνη την ημέρα ήμουν άρρωστος και η τηλεόραση τότε δεν είχε δείξει ότι είχε κοπεί τρεις φορές το ρεύμα, ενώ εγώ ήμουν μπροστά τους και περίμενα αμήχανα περίπου 5'. Τραγούδησα τρία διαφορετικά τραγούδια εκείνη την ημέρα λόγω των διακοπών στο ρεύμα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !