Μετατίθεται η ημερομηνία ανακοίνωσης για τις άδειες των καναλιών-Τι συνέβη;

0
Για την ερχόμενη Δευτέρα (18/7) ή Τρίτη (19/7) μετατίθενται τελικά οι ανακοινώσεις για τους φακέλους των 10 υποψηφίων που έχουν απομείνει για τη δημοπρασία των τεσσάρων αδειών περιεχομένου καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Όπως λέγεται, η «Grant Thorton Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών και Συμβούλων Επιχειρήσεων» ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να ολοκληρώσει πλήρως τον έλεγχο των φακέλων και να παρουσιάσει την τελική έκθεσή της. Κάτι που έγινε αποδεκτό από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ,Λευτέρη Κρέτσο,ώστε να μην υπάρξουν κενά και αμφισβητήσεις από τον έλεγχο και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία. Η εταιρεία μόλις ολοκληρώσει τις καταγραφές της θα παρουσιάσει την έκθεσή της στην αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι και θα υπάρξει διάστημα 10 ημερών για να κατατεθούν ενστάσεις, οι οποίες και θα εξεταστούν από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων εντός 15 ημερών για να φθάσουμε τελικά στον προσδιορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής της δημοπρασίας.

Μέχρι στιγμής πάντως έχει βγει εκτός διαδικασίας,ως γνωστόν, το AΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη καθώς δεν κατέθεσε ούτε το προβλεπόμενο παράβολο των 30.000 ευρώ για την αίτηση, ενώ από τον φάκελο του MEGA λείπει η τραπεζική ενημερότητα και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί πιθανότατα και αυτό εκτός διαδικασίας. Δεν αποκλείεται πάντως στην τελική παρουσίαση να καταγράφονται προβληματικά ευρήματα και σε άλλους φακέλους.

Η επιδίωξη των κυβερνητικών στελεχών είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, δηλαδή το αργότερο μεταξύ 12 και 17 Αυγούστου, να γνωρίζουμε τους τέσσερις καναλάρχες της επόμενης δεκαετίας.

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !