Το σοκαριστικό περιστατικό που έζησε η Βίκυ Καγιά

0
Στην εφημερίδα Αγορά, μίλησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε στο πιο περίεργο περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για διαφημιστική καμπάνια και της προκάλεσε σοκ.

«Ήμουν στη Νότια Αφρική για να κάνω τη νέα καμπάνια αλυσίδας πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη. Ο σκηνοθέτης λοιπόν, ήθελε να φορώ μια στενή μαύρη τουαλέτα, πανύψηλα τακούνια και να κάνω βόλτα με μια τσίτα, η οποία για κακή μου τύχη ήταν αληθινή. Το σκηνικό λοιπόν ήταν ως εξής: εγώ περπατούσα σαν τη θεά με την τσίτα στο λουρί της και τρεις άνθρωποι της πετούσαν κρέατα κι αίματα για να τα τρώει και να προχωρεί μαζί μου. Μέσα μου είχα πάθει ένα μεγάλο σοκ.
Έπειτα από πέντε ώρες γυρίσματος και ορθοστασίας, κάθισα σε ένα σκαλάκι κάτω για να ξεκουραστώ και τότε αμέσως έτρεξαν να με σηκώσουν για να μη μου επιτεθεί το ζώο. Αργότερο έμαθα ότι, όταν κάθεσαι κάτω, η τσίτα σε βλέπει ως θήραμα και ορμά να σε φάει. Το υπόλοιπο γύρισμα, όπως φαντάζεσαι το έβγαλα όρθια. Ούτε νερό δεν ήπια θυμάμαι. Την κρατούσα σα να είναι το κατοικίδιο μου»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !