Με κουμπάρο τον Ευαγγελάτο ψήνεται συνεργασία Καλογρίτσα - Βρυώνη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
«Κουμπαριά» φαίνεται ότι ψήνεται μεταξύ Χρήστου Καλογρίτσα και Φίλιππου Βρυώνη… Και μάλιστα με «κουμπάρο» τον Νίκο Ευαγγελάτο που γνωρίζει αρκετά καλά και τους δύο άνδρες.

Προφανώς ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των 4 καναλιών που είναι σε εξέλιξη έφερε τους δυο επιχειρηματίες που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια πιο κοντά… Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν καταθέσει φάκελο έχοντας μάλιστα σοβαρές αξιώσεις όπως διαρρέουν οι ίδιοι!

Φυσικά παραμένει άγνωστο ακόμη ΑΝ θα περάσουν στη δεύτερη φάση της διαδικασίας… Αφού αύριο Δευτέρα 18 Ιουνίου θα  ανακοινωθεί η επίσημη λίστα των επιχειρηματιών που θα προχωρήσουν παρακάτω, διεκδικώντας την πολυπόθητη άδεια.
Ωστόσο η διαδικασία, αλλά και η αγορά επιβάλλει συνέργειες… Για να σταθεί κάποιος έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το τοπίο. Τώρα αν οι δυο επιχειρηματίες έχουν τις προϋποθέσεις για να παίξουν στον ανταγωνισμό μένει να αποδειχθεί!

Πάντως σύμφωνα με τον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη οι Βρυώνης – Καλογρίτσας συναντήθηκαν δυο φορές παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου! Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος από πολύ νεαρός εργαζόταν στην εφημερίδα «Πρώτη» του Καλογρίτσα, ενώ τώρα έχει συνεργασία με το «E TV». Υποθέτουμε λοιπόν ότι σε περίπτωση συνέργειας και με δεδομένο ότι το σχήμα που θα προκύψει πάρει άδεια ο Νίκος Ευαγγελάτος θα έχει ισχυρό ρόλο, μιας και είναι από τα πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά το σπορ της τηλεόρασης, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !