Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προδικαστικές προσφυγές των καναλαρχών-Τι υπογραμμίζει η ΓΓΕ

0
Μέχρι σήμερα ήταν η προθεσμία,ως γνωστόν,για τη δυνατότητα των εταιρειών που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια να προβούν σε προδικαστικές προσφυγές.Έτσι,μετά την ολοκλήρωση, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης γνωστοποιεί πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε εντός της προσδιορισμένης προθεσμίας, ενώ τονίζει ότι η εν εξελίξει διαδικασία για τις άδειες λαμβάνει χώρα στο προδιαγεγραμμένο χρονοδιάγραμμα χωρίς κάποιο κώλυμα.

Πιο αναλυτικά,η ΓΓΕ αναφέρει:

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατατέθηκαν εντός της 10ήμερης προθεσμίας, από τους εκπροσώπους και των 10 εταιρειών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις 4 άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), προδικαστικές προσφυγές κατά της απόφασης 178/19-7-2016 με την οποία εγκρίθηκε το υπ’ αρ. 9/18.7.2016 Πρακτικό προεπιλογής της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού.

Οι προσφυγές διαβιβάστηκαν στην Ειδική Επιτροπή Ενστάσεων του Διαγωνισμού, η οποία στη συνέχεια θα εξετάσει τη βασιμότητά τους. 

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας επιθυμεί να υπογραμμίσει ότι η διαγωνιστική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, εντός χρονοδιαγράμματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !