''Η Μπεκατώρου κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά των τηλεθεατών και να τους πείσει πως...''

0
Γράφει η Νάνσυ Νικολαΐδου στο TV ΈΘΝΟΣ

Με δόξα και τιμή, ακόμη ένα «Your Face Sounds Familiar» έριξε αυλαία, με τον συγκεκριμένο τελικό να σαρώνει την περασμένη Κυριακή τα πάντα στο πέρασμά του. Από την άλλη μεριά βέβαια αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Ήταν ένα σόου που έτρεχε μόνο του και έβγαινε πρώτο! Όμως, για να είμαι ακριβοδίκαιη, ήταν ένα πρόγραμμα το οποίο ήρθε και έφερε τα «Χριστούγεννα» στους δέκτες μας, σε μια σεζόν που η ψυχαγωγία εξαφανίστηκε από τον τηλεοπτικό μας χάρτη και μαζί της πήρε τη χαρά, την ξενοιασιά, το χαμόγελο. Το «Your Face» ήρθε, λοιπόν, και πλημμύρισε με χρώμα τα γκρίζα τηλεοπτικά μας βράδια.

Η Μαρία Μπεκατώρου, που είναι κι αυτή... «χαρούμενα Χριστούγεννα» από μόνη της, κατάφερε με τη χαρά της, το χιούμορ της, το νάζι της και τον αυτοσαρκασμό της να μιλήσει στην καρδιά των τηλεθεατών και να τους πείσει πως μαζί θα μπορούσαν να κάνουν καλή παρεΐτσα. Ίσως γιατί η Μαρία εξακολουθεί να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.Ίσως γιατί εξακολουθεί να είναι μια κανονική,καθημερινή γυναίκα που γελάει δυνατά, κλαίει με πάθος, έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με πολλούς από μας και δεν κινείται με μαύρα τζιπ, δεν κάνει εξωτικές διακοπές, δεν πρέπει να περάσει κανείς από σαράντα γραμματείς και σαράντα Φαρισαίους για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της, αν και εφόσον φυσικά σου κάνει την τιμή να μιλήσει μαζί σου.Ίσως γιατί έχει καταφέρει να κρατήσει αλώβητη την καρδιά της, τον αυθορμητισμό της, την αθωότητά της. Και αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει...

Τα χρόνια της απατηλής λάμψης της τηλεοπτικής ματαιοδοξίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και αυτό θα κάνουν καλά να το καταλάβουν όλοι οι εγχώριοι τύπου celebrities που ζουν στο δικό τους ροζ συννεφάκι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !