Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε. διαψεύδει ότι υπάρχει ρήξη με την Λίτσα Πατέρα

Τέλος σε όλες τις φήμες για ρήξη στη συνεργασία με τη Λίτσα Πατέρα βάζει η εκδοτική εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» του Ομίλου ΑΝΤ1. Η εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν να επικρατεί ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ τους για το περιοδικό «Αστρολόγος».

Με άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα FTHIS.gr, τονίζεται πως: «Η εκδοτική εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί άριστες σχέσεις με την κα Πατέρα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Ομίλου ΑΝΤ1 εδώ και 25 χρόνια».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε»  κος Φάνης Ταμπάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:«Η εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα για ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις της με την κα Λίτσα Πατέρα. Η εκδοτική εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες» διατηρεί άψογες σχέσεις και άρτια συνεργασία μαζί της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά της στο περιοδικό «Αστρολόγος», καθώς και στον Όμιλο ΑΝΤ1».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια