Η κίνηση του Νίκου Μουτσινά που δεν ήθελε να γίνει γνωστή και μας συγκίνησε όλους...

0
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορία της 17χρονης Ασπασίας Μπόγρη, η οποία πυροβολήθηκε δύο φορές εξ επαφής από τον ίδιο της τον πατέρα για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Αύγουστο του 2013 ,στο Άργος;Σήμερα, δύο χρόνια μετά, η νεαρή Ασπασία βρίσκεται σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, και από δίπλα της δεν έχει φύγει στιγμή η μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, δέχτηκε μια διαφορετική επίσκεψη. Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη με αφορμή την περιοδεία της θεατρικής παράστασης, «Κοκομπλόκο», πήγε στο κέντρο αποκατάστασης. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ένιωσε ευλογημένος που μπόρεσε να δώσει χαρά στην Ασπασία και ακόμη πιο χαρούμενος όταν τον ενημέρωσαν πως είναι ο αγαπημένος της και πως την κάνει και γελάει. Έτσι, ο Νίκος βρέθηκε για λίγες ώρες κοντά της και την έκανε να γελάσει και να ξεχαστεί.

Ο ίδιος θέλησε να αποσιωπήσει αυτή την επίσκεψη και δεν ήθελε ούτε να βγάλει φωτογραφίες ούτε να γίνει γνωστό. Η μητέρα τής Ασπασίας, όμως, Σπυριδούλα, θέλησε να απαθανατίσει τις στιγμές του παρουσιαστή με την κόρη της και της επίσκεψής του και επέλεξε να ''ανεβάσει'' στα social media μια φωτογραφία μέσα από το κέντρο αποκατάστασης, και να μιλήσει με λόγια καρδιάς για τον Νίκο Μουτσινά. «Ναι,ήρθε….ήρθε να τη δει…..ναι ,δεν είναι δήθεν….ναι, της χάιδεψε τα μαλλιά κ' εκείνη γελούσε όπως πάντα….ναι ,της μιλούσε κ' εκείνη χαλάρωνε….ναι ,είναι αληθινός….απλός…ζεστός…..ναι, είναι ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ,ηρθε για να δει την Άσπα της καρδιάς μας, και ναι, ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ……. Σ' ευχαριστώ που ήρθες,σ' ευχαριστώ που την έκανες να χαμογελάσει ,σ' ευχαριστώ για όλα Νίκο….», έγραψε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Φατούρου, ''ανεβάζοντας'' το ακόλουθο:

Πηγή:peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !