Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: "Η σκηνή με την οποία θα τελειώσουν τα Δίδυμα Φεγγάρια κόβει την ανάσα"....

0
Πρόσφατα μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημά σας «Δίδυμα φεγγάρια», που –ας μου επιτραπεί η έκφραση- έσκισε. Μιας και είμαστε στη δύση της τηλεοπτικής σεζόν τι γεύση σας άφησε αυτή η μεταφορά;


Τα «Δίδυμα Φεγγάρια» αποτέλεσαν έναν σταθμό στη συγγραφική μου καριέρα. Δεν είναι πια δικό μου αυτό  το μυθιστόρημα, ανήκει σε όλους τους αναγνώστες μου.
Είναι τιμή για μένα που το διάλεξαν για να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Δε δίστασα να πω το «ναι» όταν έμαθα τα ονόματα των συντελεστών. Με τη σύμφωνη γνώμη των εκδόσεων Ψυχογιός, στις οποίες έχω την τιμή να ανήκω. Έχω εμπιστοσύνη στη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, που ανέλαβε την τηλεοπτική του διασκευή. Ήμουν σίγουρη πως θα σεβαστεί το βιβλίο μου, πως θα το ζωντανέψει ακόμα περισσότερο.
Και δεν είχα άδικο. Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα με μάγεψε! Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι συγκλονιστικός στον ρόλο του. Έναν ρόλο τόσο σκοτεινό που, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος, τον προκάλεσε ερμηνευτικά.
Υπέροχοι όλοι οι ηθοποιοί που εμφανίζονται, ακόμα και τα μικρούλια που παίζουν στη σειρά! Οι παραγωγοί, οι σκηνοθέτες, όλοι οι συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Ταξίδεψα στη λατρεμένη μου Κύπρο, τους γνώρισα, παρακολούθησα τα γυρίσματα στη Λευκωσία, είδα το μεράκι τους.
Ακόμα δεν το πιστεύω όταν βλέπω τη μεταφορά του βιβλίου μου στην τηλεόραση. Είμαι ενθουσιασμένη από την αγάπη που δείχνει το τηλεοπτικό κοινό, από την τηλεθέαση που πολλές φορές ξεπερνάει το 32% κι αυτό σημαίνει πως το παρακολουθούν πάνω από 1.500.000 τηλεθεατές.
Νιώθω πως ζω ένα όνειρο!

Ο ήρωας του βιβλίου σας Παύλος, ορμώμενος από τον έρωτά του για την Αλίκη κινεί τα νήματα στις ζωές τόσων ανθρώπων. Μέχρι που πιστεύετε μπορεί να φτάσει κάποιος για τον έρωτα;
Ο λατρεμένος Καζαντζάκης έχει πει πως ο έρωτας είναι η ανάσα Του Θεού πάνω στη γη. Και, ναι, αν δεν υπήρχε ο Παύλος Ταξόπουλος, αν δεν αντιδρούσε έτσι, τότε δε θα είχαν γεννηθεί και τα «Δίδυμα Φεγγάρια»
Ο έρωτας μιλάει με τα λόγια του Σοφοκλή.
Είναι ακαταμάχητος.
«Αλίμονο με μας παίζει η Αφροδίτη η θεά, κανείς δεν μπορεί να την νικήσει. Και των δικαίων τα μυαλά ακόμα, τα παρασέρνει στο άδικο…»


Πρόσφατα μάθαμε, ότι η σειρά θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν. Πώς αισθάνεστε με αυτή την είδηση; Ανησυχείτε, μήπως το καθημερινό της σειράς παραλλάξει αρκετά την ιστορία του βιβλίου σας; Τι να περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν των «Διδύμων φεγγαριών»;
Είμαι ενθουσιασμένη, περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις. Καθόλου δεν ανησυχώ, γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βάνα Δημητρίου, την ταλαντούχα σεναριογράφο της σειράς που έχει στο μυαλό της ένα σωρό ανατροπές, ανατροπές που θα κόψουν την ανάσα των ηρώων μου, αλλά και των τηλεθεατών! Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές προσθήκες και άλλων ηρώων και άλλων ταλαντούχων ηθοποιών, αλλά η κεντρική ιδέα του βιβλίου, οι ήρωες που ξεπετάγονται μέσα από τις σελίδες του είναι οι ίδιοι, η ιστορία και το τέλος της θα παραμείνει το ίδιο.
Ξέρω μέχρι και την τελευταία σκηνή της σεζόν, τη σκηνή με την οποία θα τελειώσουν τα «Δίδυμα Φεγγάρια» και έχει κοπεί και η δική μου ανάσα.
Από τώρα!

Πηγή: Tvnea.com

Διαβάστε περισσότερα: εδώ 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !