Δεν λείπει η Ναταλία...

0

Κι ενώ στο τηλεοπτικό σκηνικό συμβαίνουν διάφορα σημαντικά γεγονότα φέτος σαν τηλεθεατές είχαμε την τύχη να ζήσουμε κάτι πρωτότυπο για τα δεδομένα της τηλεόρασης.
Η κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής πήγε για διακοπές χωρίς η ίδια η εκπομπή να κατεβάσει ρολά για φέτος επειδή....κουράστηκε.
Και φυσικά αναφερόμαστε στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή Namaste που παρουσίαζε (;) μέσα απο την συχνότητα του Ε.
Φέτος το κανάλι εμπιστεύτηκε την πρώην ξανθία, νυν καστανή παρουσιάστρια να αναλάβει το καθημερινό μεσημεριανό πρόγραμμα του σταθμού 1 με 4 (12 μιση με 3μιση για την ακρίβεια των γεγονότων).
Κι ενω η εκπομπή είχε πολλά πήγαινε - έλα ανθρώπων που λογικά δυσκόλεψαν αρκετά την πορεία και την ροή της εκπομπής μέσα στην σεζόν, ή ίδια η εκπομπή κατάφερε να έχει ενα σταθερό ποσοστό γυρώ στο 6 με 7 καθημερινά. Καλό ή κακό το κανάλι θα το κρίνει.
Πάμε λοιπόν όμως στο θέμα μας , στην ίδια την παρουσιάστρια η οποία για ακόμη μια χρονία (3η σερί) αποδείχθηκε λίγη. Καλώς ή κακώς όταν αποφασίζεις να είσαι περισσότερο δημοσιοσχετίστας παρά επαγγελματίας τα πράγματα στο επάγγελμα σου θα είναι κάτω του μετρίου.
Και η Ναταλία είναι αυτό ακριβώς. Φέτος δεν πήρε θέση ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν είχε άποψη για κανένα θέμα. Η παρουσία της στην εκπομπή της πέρασε και δεν ακούμπησε (στην αργκό).
Χωρίς την κεντρική της παρουσία η ίδια εκπομπή ρολάρει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (και τα ίδια ποσοστά). Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα της Ναταλίας χωρίς την δική της παρουσία δείχνει έναν ακόμη καλύτερο εαυτό, αποδεικνύοντας μας ότι θα μπορούσαν άνετα να είχαν αναλάβει την εκπομή εξ ολοκλήρου σαν μια ακόμη 5άδα.
Δεν ξέρω αν στην Ναταλία αρέσει αυτό που κάνει ή το κάνει απλά και μόνο για να μην χαλάσει χατίρι (κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι οτι έκανε φέτος και αποδέχθηκε την πρόταση για το καθημερινό).
Άκομη κι όταν υπήρχε στην εκπομπή ήταν απλώς σαν να είναι μια γλάστρα οπού είχε αναλάβει μόνο να μας προωθήσει την κρέμα (την βερσάτσε ξέρετε....) Κατά τα άλλα άφαντη. Αφαντη στην μαγειρική, Αφαντή στην μόδα, αμμέτοχη στο gossip.
Περιμένουμε συνέντευξη της εκεί γύρω στον Οκτώβρη - Νοέμβρη που θα μας λέει οτι για την περσινή αποτυχία της εκπομπής ευθύνεται η ίδια γιατί δεν δούλεψε όσο θα έπρεπε (3η χρονιά σερί επαναλαμβάνω)
Πρέπει λοιπόν η ίδια η Ναταλία να αποφασίσει αν θέλει η οχι να κάνει τηλεόραση γιατί το να περιφέρεσαι απλά σε αυτή απο μόνο του δεν λέει και πολλά και αν το κάνει να αποφασίσει οτι πρέπει αν δουλέψει και γι αυτό. Άλλοστε ένα "όνομα" δεν φέρνει την "άνοιξη".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !