Ένα σκοτεινό πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στον 4ο κύκλο του ''Μπρούσκο''

Νέα πρόσωπα, νέες ιστορίες, και ένα συγκλονιστικό σενάριο διά χειρός Βάνας Δημητρίου,είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον 4ο κύκλο του Μπρούσκο, που αναμένουμε με μεγάλη αγωνία από τον Σεπτέμβριο.Οι εξελίξεις, όπως παρουσιάζονται στο MYtv, θα είναι άκρως ανατρεπτικές, και σ’ αυτό θα παίξουν ρόλο νέα πρόσωπα, που «εισβάλλουν» στη σειρά: τόσο αυτά που είδαμε στα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου, όσο και αυτά που θα κάνουν την εμφάνισή τους τους προσεχείς μήνες.

Η επιστροφή του Αλκιβιάδη και της Άλκηστης στα Χανιά φέρνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του Σήφη, με τον Αλκιβιάδη να κρατά έναν μυστηριώδη ρόλο. Παράλληλα, ακόμη ένα σκοτεινό πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του. Ο λόγος για έναν τοκογλύφο ο οποίος έχει τυλίξει τον Πάτροκλο σε μία κόλλα χαρτί. Όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το MYtv, πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν των Γιαννακάκηδων και των Ματθαίων, που επιστρέφει με σκοπό να τους διαλύσει.

Στο μεταξύ, και στη ζωή της Αναστασίας έρχονται τα πάνω κάτω. Ενώ ο Ματθαίος προσπαθεί πλέον φανερά να την πείσει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, εκείνη γνωρίζει τον Αλέξη, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης(photo κάτω). Η Αναστασία γοητεύεται, προκαλώντας ανασφάλεια και ζήλια στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος, νιώθοντας πως τη χάνει, τη διεκδικεί ξανά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια