Στα όρια της ανορεξίας η 17χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ μετά το πικρό διαζύγιο του από την Χέρντ

0
Κανείς στην οικογένεια του Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως δεν έμεινε ανεπηρέαστος από το «πικρό» διαζύγιο του με την Άμπερ Χέρντ. Ένας απ΄αυτούς και η 17χρονη κόρη του 53χρονου σταρ, καρπός του έρωτά του από την 14χρονη σχέση του με την Βανέσα Παραντί. Στην Λίλι Ρόουζ Ντεπ αναφερόμαστε, μοντέλο και ηθοποιό στο επάγγελμα, την οποία οι φωτογράφοι τσάκωσαν για καφέ στο Δυτικό Χόλιγουντ, με σοκαριστικά αδυνατισμένη σιλουέτα. Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ της «Daily Mail», η Λίλι Ρόουζ έδειχνε αποστεωμένη, με πολλούς να σχολιάζουν πως η σκληρή διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του Άμπερ Χέρντ, έχει επηρεάσει πολύ την 17χρονη κόρη του.





Άλλωστε  με το που έσκασαν οι απίστευτες κατηγορίες της Άμπερ Χέρντ (η οποία υποστήριξε ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε επανειλημμένα), η Λίλι Ρόουζ έσπευσε να υπερασπιστεί τον πατέρα της δημόσια, ανεβάζοντας μια φώτο στο Instagram από την βρεφική της ηλικία, με το σχόλιο:
«Ο μπαμπάς μου είναι το πιο γλυκό και αξιαγάπητο πρόσωπο που γνωρίζω. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένας υπέροχος πατέρας για μένα και τον μικρό μου αδερφό. Εγώ και όλοι όσοι τον γνωρίζουμε, μπορούμε να πούμε το ίδιο!»



star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !