Αυτός θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου James Bond! Τι λέει για τους υποψήφιους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τον ρόλο;

0
Μετά την αποχώρηση του Daniel Craig την κινηματογραφική σειρά του James Bond, τώρα ήρθε και η σειρά του σκηνοθέτη Sam Mendes να ανακοινώσει ότι δεν θα σκηνοθετήσει άλλη ταινία με τον Βρετανό πράκτορα, που έκανε το ντεμπούτο του το 1962, με τον Sean Connery και τον «Dr.Νο».
Βέβαια ο Mendes κι όταν είχε ολοκληρώσει το Skyfall είχε πει πως δεν θα σκηνοθετήσει άλλη ταινία του 007 αλλά επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το Spectre, κάνοντας ακόμα μία παγκόσμια επιτυχία, ξαναβάζοντας τις ταινίες του James Bond στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
«Ήταν μία απίστευτη περιπέτεια, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Mendes και συμπλήρωσε «αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος».
Ο Mendes αποκάλυψε τα σχέδια του μιλώντας στο φεστιβάλ λογοτεχνίας που έγινε στην Ουαλία λέγοντας ότι ο επόμενος σκηνοθέτης θα πρέπει να προέλθει από «απροσδόκητη κατεύθυνση».
Ο ίδιος είπε ότι θέλει να εργαστεί πάνω σε κάτι «φρέσκο», δηλώνοντας ότι «είμαι ένας αφηγητής και στο τέλος της ημέρας θέλω να λέω καινούργιες ιστορίες με νέους χαρακτήρες».
Πάντως αν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του James Bond δεν έκανε το ίδιο και για το ποιος θα ενσαρκώσει τον πράκτορα, αφού είπε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα επιστρέψει για ο Daniel Craig για την πέμπτη του ταινία ως πράκτορας.
Σε ό,τι αφορά τον Tom Hiddleston και τον Idris Elba που είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τον ρόλο του Bond, ο Mendes είπε ότι και οι δύο είναι δημοφιλείς αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από την παραγωγό της κινηματογραφικής σειράς Barbara Broccoli.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !