Σε δύο φάσεις θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες το ΣτΕ

Unknown
0
Σε δύο διαδοχικές φάσεις θα κριθεί η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών από το ΣτΕ. Στις 17 Ιουνίου θα εκδικαστεί πρώτη η αίτηση ακύρωσης του Mega και στις 4 Ιουλίου, στη λήξη του διαγωνισμού, θα συζητηθούν οι αιτήσεις ακυρώσεως των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας κατά των κανονιστικών πράξεων του διαγωνισμού για τη χορήγηση 4 τηλεοπτικών αδειών.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με 28 μέλη σε εμβόλιμη δικάσιμο, θα κρίνει τον διαγωνισμό. Το υπουργείο Επικρατείας είχε, με επιστολή του από το ΣτΕ, ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας προβάλλοντας το επιχείρημα της προστασίας των Θεσμών και της αξιοπιστίας του ίδιου του διαγωνισμού.

Στην περίπτωση του Mega Κύπρου, το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο, απέρριψε την αίτηση αναστολής του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού «Ο Λόγος» (Μega Κύπρου), για τη μετάδοση σήματος και στην Ελλάδα. Βασικό επιχείρημά του είναι ότι εφόσον έχει άδεια τηλεοπτικού σταθμού από άλλη ευρωπαϊκή χώρα μπορεί να εκπέμψει και στη χώρα μας.



parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !