Σχεδιάζεται μουσικό σχήμα-έκπληξη ;

0
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα και ελάχιστα νυχτερινά σχήματα έχουν κλείσει για τη χειμερινή σεζόν, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια ενδιαφέρουσα- αλλά όχι επίσημα επιβεβαιωμένη- πληροφορία που κάνει λόγο για επικείμενη συνεργασία του Νίκου Οικονομόπουλου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. τον χειμώνα στο ''Fever''.

Οι δύο τραγουδιστές εξάλλου τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον και εκείνος είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν και στο παρελθόν. Τις παραπάνω φήμες πάντως φούντωσε η προχθεσινή επίσκεψη της Νατάσας Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ , όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο, καλός φίλος της πρώτης, Χρήστος Χολίδης- το ΘEΑ όπως και το Fever ανήκουν στον Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ δίπλα στη Νατάσα καθόταν ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία, Γιώργος Γιαννάτος.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι, αν και πριν από τρία χρόνια είχε ναυαγήσει- πριν καν ξεκινήσει- μια συνεργασία της Νατάσας και της Δέσποινας στο "Κέντρο Αθηνών" (και από τότε οι σχέσεις των δύο γυναικών ακουγόταν ότι είχαν...παγώσει), όταν η Δέσποινα ανέβηκε στη σκηνή προσφώνησε με ενθουσιασμό τη Νατάσα, προκαλώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Όσο για τον Νίκο Οικομόπουλο ;Θα επιστρέψει για έναν μήνα στα τέλη του καλοκαιριού στο ΘΕΑ έχοντας δίπλα του τη Στέλλα Καλλή ,που έχει κάνει έναν πολύ αξιόλογο δίσκο με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.

Του Νίκου Γεωργιάδη στο entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !